Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] 4.4.4 & youtube

OP bc320

10th July 2014, 03:07 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Does the update to 4.4.4 fix the issue with youtube? I have a rooted N10 but have not done much else with it. I am running 4.4.3. Youtube will not work. The problem is not just my N10 but I have a Driodpro phone running 2.3 and it also will not show youtube videos.
The Following User Says Thank You to bc320 For This Useful Post: [ View ]
12th July 2014, 11:31 PM   |  #2  
freshlysqueezed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
307 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by bc320

Does the update to 4.4.4 fix the issue with youtube? I have a rooted N10 but have not done much else with it. I am running 4.4.3. Youtube will not work. The problem is not just my N10 but I have a Driodpro phone running 2.3 and it also will not show youtube videos.

Working fine on purity 4.4.4.

By the way, you should have posted in the questions and answers subforum.

Sent from my nexus 10 using Tapatalk
13th July 2014, 02:39 AM   |  #3  
Darnell_Chat_TN's Avatar
Senior Member
Flag Chattanooga, TN
Thanks Meter: 358
 
1,888 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Rooted stock 4.4.4 and since the last YouTube app update things have been fine.

Sent from my HTC One using Tapatalk
13th July 2014, 05:27 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 83
 
488 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Donate to Me
More
Rooted stock 4.4.4 and zero issues with YouTube app
14th July 2014, 08:24 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 6
 
52 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
4.4.4 Omnirom and never had a problem with youtube app.
14th July 2014, 08:57 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 341
 
753 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by bc320

Does the update to 4.4.4 fix the issue with youtube? I have a rooted N10 but have not done much else with it. I am running 4.4.3. Youtube will not work. The problem is not just my N10 but I have a Driodpro phone running 2.3 and it also will not show youtube videos.

I've been on 4.4.4 for a week now but use an alternate YouTube player call Viral and am not having issues. I actually have the pro version. In the settings there is a checkbox for HD acceleration. Not sure if that can help. I like it's interface which allows color and fonts can be themed.

Sent from my Nexus 10 using XDA Premium HD app
Last edited by 3DSammy; 14th July 2014 at 08:59 PM.
15th July 2014, 01:31 AM   |  #7  
brGabriel's Avatar
Senior Member
Flag South Louisiana
Thanks Meter: 219
 
441 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I've used Purity, Rastakat, and Liquidsmooth 4.4.4 & no problems with YouTube.

Edit: Spoke too soon. Having force closes on YouTube app with Liquidsmooth ROM
Last edited by brGabriel; 15th July 2014 at 05:38 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes