Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Nexus 10 not detected in fastboot.

OP taranfx

5th July 2014, 01:58 PM   |  #1  
taranfx's Avatar
OP Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 215
 
239 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
I was on 4.4.4 stock with bootloader unlocked. I flashed custom recovery from fastboot and rebooted into CWM. It was all fine till this point. On next reboot, It booted in OS all fine. I did adb reboot recovery and it got stuck at "No command" screen. waiting a long time ons creen it booted into OS.

I reboot into fastboot to reflash CWM and check but it wont detect my device in fastboot devices. I'm on OS x. I even tried windows (drivers installed) , its the same. fastboot is stuck at "waiting for device".

ps. I installed "recovery-clockwork-touch-6.0.1.6-manta-Wfix-by-damien667.img" from downloadandroidrom.com
20th July 2014, 09:06 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Have you tried turning off the tablet, then booting by simultaneously holding the power, volume up and volume down buttons? This is the manual way to boot into CWM. After you are in cwm you should be able to reflash or just reboot into the OS.

uDude
21st July 2014, 04:01 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
The stock-Recovery is reflashed when you reboot to Stock OS, you have to disable that.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes