FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Install any OTA (incl *4.2.2*) with stock recovery - don't wait for Google!

27th November 2012, 01:53 PM |#11  
Senior Member
Flag Vienna,VA
Thanks Meter: 41
 
More
Worked fine for me without unlocking my bootloader.
 
 
27th November 2012, 01:53 PM |#12  
undercover's Avatar
Senior Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 4,327
 
More
Hmmm, every time i get to power and +vol i end up with battery icon.

btw, savo yourself hassle. enable usb debugging and type
Code:
adb reboot recovery
I can't get into menu..
Last edited by undercover; 27th November 2012 at 02:04 PM.
The Following User Says Thank You to undercover For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 02:47 PM |#13  
richteralan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 788
 
More
Done.

I think step 5 can be more clearly worded like this:

5. When you see a red triangle on the android robot, press and hold power button AND quickly press Volume+.
The Following 3 Users Say Thank You to richteralan For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 04:24 PM |#14  
undercover's Avatar
Senior Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 4,327
 
More
damn. I can't get it to work. After entering cmd it just throws all the adb cmd's up.
27th November 2012, 06:08 PM |#15  
Arhtard's Avatar
Senior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by tinky1

damn. I can't get it to work. After entering cmd it just throws all the adb cmd's up.

same here on stock rom, stock recovery, no root, locked bootloader.
27th November 2012, 06:11 PM |#16  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 1,798
 
More
Is your version of adb up to date?
The Following User Says Thank You to Rusty! For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 06:13 PM |#17  
undercover's Avatar
Senior Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 4,327
 
More
Quote:
Originally Posted by Rusty!

Is your version of adb up to date?

Seems to do everything else... I'm using my standalone pack, but it might need updating. Could you upload needed files please? With fastboot.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
27th November 2012, 07:03 PM |#18  
eep2378's Avatar
Recognized Contributor
Flag MA
Thanks Meter: 2,050
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tinky1

Seems to do everything else... I'm using my standalone pack, but it might need updating. Could you upload needed files please? With fastboot.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Here(see step #3):http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1972508
The Following User Says Thank You to eep2378 For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 07:03 PM |#19  
Arhtard's Avatar
Senior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by Rusty!

Is your version of adb up to date?

Thanks for that idea. No, i haven't updated it ever. I never thought of it either. I'm omw to work, so I'll try that later. I see others in the USA posting they received ota already. Im wondering if its not available to me yet because i bought mine through Tmobile? Would this cause a small delay, do u think?

Sent from my Nexus 4 using xda premium
27th November 2012, 07:10 PM |#20  
undercover's Avatar
Senior Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 4,327
 
More
Quote:
Originally Posted by Arhtard

Thanks for that idea. No, i haven't updated it ever. I never thought of it either. I'm omw to work, so I'll try that later. I see others in the USA posting they received ota already. Im wondering if its not available to me yet because i bought mine through Tmobile? Would this cause a small delay, do u think?

Sent from my Nexus 4 using xda premium

I haven't got mine either in UK.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Edit. Yup, out of date adb was at fault. Worked
Last edited by undercover; 27th November 2012 at 07:39 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to undercover For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 4 General by ThreadRank