FORUMS

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

WebOS port for nexus 4

154 posts
Thanks Meter: 68
 
By singlebyte, Senior Member on 2nd September 2014, 07:45 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Just read this on Engadget. Looks like there is a port of WebOS (LuneOS) now for our phones.

http://www.engadget.com/2014/09/02/w...enamed-luneos/


Download

http://webos-ports.org/wiki/Mako_Info


Press release

http://pivotce.com/2014/09/01/offici...oject-updates/
Last edited by singlebyte; 2nd September 2014 at 07:49 AM.
The Following 6 Users Say Thank You to singlebyte For This Useful Post: [ View ]
 
 
2nd September 2014, 08:35 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
I tried to install it with multirom but it reboots. So if anyone can try to install it normally I would like to hear if it works or if anyone finds a way to install it with multirom.
The Following User Says Thank You to BrencelJ For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 08:52 AM |#3  
sachak's Avatar
Junior Member
Flag Kampala
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BrencelJ

I tried to install it with multirom but it reboots. So if anyone can try to install it normally I would like to hear if it works or if anyone finds a way to install it with multirom.

I am having the same problem as well. I am just backing up my rom then i will try again without another rom installed.
2nd September 2014, 09:11 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Please report if it works that way. I can't wait to get back home and give it a try myself
2nd September 2014, 09:35 AM |#5  
StatusUnknown?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 102
 
More
No go on my end, normally. I'm gonna try again
Last edited by StatusUnknown?; 2nd September 2014 at 09:52 AM.
The Following User Says Thank You to StatusUnknown? For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 11:52 AM |#6  
carepack's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 610
 
More
not working with multirom as secondary in my case. But as primary it works. I've selcted the dev package with over 300mb. So enjoy the (I'm not liking) os
2nd September 2014, 12:02 PM |#7  
StatusUnknown?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 102
 
More
Yes. I just flashed the nightly September 1 and it booted. Hung on google for a minute then booted up. Five minutes later I went back to Android.
The Following User Says Thank You to StatusUnknown? For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 01:20 PM |#8  
carepack's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 610
 
More
Quote:
Originally Posted by StatusUnknown?

Yes. I just flashed the nightly September 1 and it booted. Hung on google for a minute then booted up. Five minutes later I went back to Android.

wow. You we're able to be on 5 minutes ? I think it was for me at least 3. Ugly system. Not disrespectful but I don't like the ui. It's an early stage version. Maybe they will implement good parts. Somwhere, sometimes.
The Following User Says Thank You to carepack For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 01:37 PM |#9  
StatusUnknown?'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 102
 
More
Yeah, I gave it two more minutes just trying to get the time set. Its kinda bad all the way around. I spent more time in recovery backing up and restoring than I did on the ROM.
Last edited by StatusUnknown?; 2nd September 2014 at 01:41 PM.
The Following User Says Thank You to StatusUnknown? For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 04:52 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
they had, and still have the best multitasking on a mobile device i've ever used. it was just so fluid and intuitive. some of their features they incorporated are still ahead of their time today
3rd September 2014, 12:11 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
I have tested it, and I can't get it to work properly.

When I use the stable version, I have gsm signal, but I cannot make calls and have no wifi.(Disable sim pin otherwise It won't work at all)
With the nightly I have no gsm signal at all, wifi starts scanning but doesn't find any wireless networks.
without internet, not much you can do.

I wonder if it has to do with the radio versions?

As for the rest, it's quite buggy and laggy but doable.
I just don't like the way they implemented the pre's hardware button/gesture area :s

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes