Post Reply

ـــــــــــــــــــ i have a big probleme ///// no imei

OP naayja

2nd April 2014, 06:54 AM   |  #1  
OP Member
Flag casablanca
Thanks Meter: 3
 
55 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
hi
i I bought a nexus 4 then I found that does not contain the imei , I tried re-flash it with new factory image "kitkat" but it stuck in bootloap ,When i back to 4.2.2 it run normal but without imei again ,in bootloader i found the baseband ''2.0.1700.48'' ...

im trying differnt ways to flash but with no result ,any idea ????
Last edited by naayja; 2nd April 2014 at 07:05 AM.
2nd April 2014, 07:33 AM   |  #2  
Overdose1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 405
 
934 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Maybe you bought a stolen phone... nothing to do
2nd April 2014, 06:42 PM   |  #3  
OP Member
Flag casablanca
Thanks Meter: 3
 
55 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Overdose1986

Maybe you bought a stolen phone... nothing to do

no its not a stolen phone,the problem start when i update the phone .
2nd April 2014, 08:08 PM   |  #4  
plegdroid's Avatar
Recognized Contributor
Flag manchester
Thanks Meter: 12,121
 
3,591 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by naayja

no its not a stolen phone,the problem start when i update the phone .

Evening matey

Try dialing *#06# , if that dosnt work have a look at the underside of the sim card tray. It should be etched on the underside.

ⓐⓝⓓⓡⓞⓒⓛⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
2nd April 2014, 11:03 PM   |  #5  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 616
 
2,730 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Once the imei is missing or 0, there's nothing you can do to get it back unless you send it back to LG. Unlike some Samsung phones, you cannot inject the imei. The missing imei is also why you cannot run any ROM that is newer than 4.2.2.
2nd April 2014, 11:55 PM   |  #6  
eltonpestana's Avatar
Senior Member
Matinhos
Thanks Meter: 124
 
664 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
hi
hello try install again rom stock with nexus tools kit, when you start first boot go to modo recolvery and try factory reset and wipe cache. Have a good luck
3rd April 2014, 01:11 PM   |  #7  
bladebuddy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
237 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
You should be able to use tools like octoplus or qpst just Google its possible.

Sent from my Nexus 4 using XDA Premium 4 mobile app
3rd April 2014, 05:13 PM   |  #8  
Mashed_Potatoes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
471 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
You should have your IMEI on the Phone box.... RMA or complain to seller

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes