Galaxy Note 3 Lollipop Leak, Failed Find 5 Update – XDA TV

Android 5.0 Lollipop for the Samsung Galaxy Note 3 has been leaked! That and … more

Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Annoying sound

OP Jiddeee

10th May 2014, 07:20 PM   |  #11  
Oxious119's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
322 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
In Poweramp go to settings/audio and search for the audio buffer setting and set it to highest. See if this helps.

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app
10th May 2014, 10:26 PM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 7
 
38 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Tried that....no change

Tapnięte z mojego podrasowanego N4.
10th May 2014, 11:09 PM   |  #13  
Oxious119's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
322 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
OK, was worth a try. Poweramp is weird in some things anyway. For me, v4a doesn't work with Poweramp when using headphones. Only on speaker and Bluetooth.

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app
11th May 2014, 08:40 AM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 7
 
38 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
About your issue. I have been using viper audio and had similar problem. The only thing that solves the problem was exchanging one file. I don't remember the name of that file but I'll try to find it for you.

On slimkat thread someone write that deletin dsp manager should resolve my issue. I will report later if it worked.

Tapnięte z mojego podrasowanego N4.
Last edited by mortiiss; 11th May 2014 at 10:31 AM.
12th May 2014, 01:30 AM   |  #15  
Same thing happens when playing music with poweramp through a headphone jack. It's kind of like a 1 second screeching or something, quite annoying.

Sent from my 1961 XP-755
14th May 2014, 05:23 PM   |  #16  
wulsic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nijmegen
Thanks Meter: 1,401
 
1,314 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Yeah its annoying i have the same with aokp with helldoctor and tardis. I will try viperaudio to see or it will be fixed and for advanced music listning

Verstuurd vanaf mijn Nexus 4 met Tapatalk
16th May 2014, 12:24 AM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 7
 
38 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Trying slimkat 5 with stock kernel....if it works that would be great.

Tapnięte z mojego podrasowanego N4.
17th May 2014, 09:36 AM   |  #18  
Member
Thanks Meter: 7
 
38 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
No changes. Glitches.....going back to hells core due to better battery life.

Tapnięte z mojego podrasowanego N4.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes