FORUMS

[Q] Boot loop after replacing screen 4.3. (However flashing 4.2.2 works).

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By paulw0t, Junior Member on 5th May 2014, 09:16 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I've got a strange issue with my Nexus 4 was wondering if anyone has seen it before?

Was running stock 4.3. on my nexus 4 and had to replace my screen, this was the second time i've done this screen and after doing it the phone went into a boot loop stuck at the X.

Figured it was prob something I'd screwed up on the hardware but I reflashed 4.3 stock just incase and the same thing happened, I then flashed 4.4 same thing.

Strange thing was I put on 4.2.2 and it installs and boots fine. The screen works and everything fine on it except its running a pretty old android.

Anyone know if there's hardware that's got enabled in 4.3 or something hardware related that would be causing this ?

Going to take it apart again see I've put it back properly but I found it strange that 4.2.2 worked fine.

Thanks
 
 
5th May 2014, 10:26 AM |#2  
sp99's Avatar
Member
Flag Heswall
Thanks Meter: 16
 
More
Try a custom ROM like CyanogenMod

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
5th May 2014, 12:05 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
check this thread : http://forum.xda-developers.com/nexu...oblem-t2703784
5th May 2014, 06:01 PM |#4  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 1,990
 
More
Does your phone display the correct imei?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes