Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,068 Members 45,991 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Chrome empty page problem

Tip us?
 
raimopeku
Old
(Last edited by raimopeku; 19th June 2014 at 05:47 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 17
Posts: 53
Join Date: Feb 2012
Default [Q] Chrome empty page problem

Anyone know whats wrong when chrome almost always opens new page as blank, it starts to load, then it just show blank page?
If you click on screen the page is in background and if you click in right place it opens links etc.
Only way to display page correctly is to press home button and open chrome again, then page shows up correctly.

Really annoying bug and happens many times a day! (tried both, normal and beta chrome)

[EDIT] this bug is not rom/phone related, my wifes nexus 5 with different rom has this too...
 
Madfysh
Old
#2  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1495
Posts: 2,396
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by raimopeku View Post
Only way to display page correctly is to press home button and open chrome again, then page shows up correctly.

Really annoying bug and happens many times a day! (tried both, normal and beta chrome)
Yeah, same thing happening here. Also you can swipe left/right on the address bar, to change tab, and go back to "blank" one, now it will show correctly.

This start happening i think before 2 updates.

Though I haven't found anything about that bug. I tried cleaning both, data and cache, with no help.

New to XDA? | Still interested in XDA? | Before you start
You need help OR wanna give feedback?
There's no stupid questions,only stupid answers,BUT,asking question that has already been answered IS stupid!
BEFORE you try anything with your phone,READ,after that,READ a bit MORE.
Always read first post,WITH UNDERSTANDING?
Stock FTF's
 
DrFredPhD
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 250
Join Date: Oct 2010
Been getting it a lot lately, not sure if it was a chrome update or the fact I've been dirty flashing custom roms lately.
 
raimopeku
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 17
Posts: 53
Join Date: Feb 2012
I was so mad with this bug, that i tried clean flash, and first page i tried to open was empty... :|
 
username4this
Old
#5  
username4this's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 189
Join Date: Dec 2013
Location: Porto
Fun fact, happens alot on the desktop version, atleast for me but I think it has to do with flash.
 
Madfysh
Old
#6  
Madfysh's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1495
Posts: 2,396
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
It's down to chrome itself, not the rom.
If I remember correctly, I had it even while using 4.4.2, now I'm on 4.4.3
As I mentioned, bug was here from last 2 or 3 chrome update.

Also, I don't have this problem in chrome on my pc.

New to XDA? | Still interested in XDA? | Before you start
You need help OR wanna give feedback?
There's no stupid questions,only stupid answers,BUT,asking question that has already been answered IS stupid!
BEFORE you try anything with your phone,READ,after that,READ a bit MORE.
Always read first post,WITH UNDERSTANDING?
Stock FTF's
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Port Sony Xperia Themes to CyanogenMod 11 with Ease

In addition the obvious proficiency with graphics, creating agood Android theme … more

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more