Post Reply

Data stops working intermittently.. Full bars.. Am I the only 1

7th May 2014, 12:11 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 26
 
333 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
My Nexus 4 running CM11 (doesnt seem to matter what rom I run, same problem when I was running slim rom) will intermittently lose data, most noticeable when streaming Pandora. Music will play just fine for about 30 minutes straight or more then it just stops playing and i am not able to get any data into the phone for at least 3 minutes unless I reboot. The thing is that i never show signal loss, it's always 4 plus bars of LTE (have not tried to duplicate on hspa).. It's not the app because google search stops working as well... I am using a hybrid radio..

Am I the only one experiencing this issue? Btw I'm in the US and using tmobile..

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 01:04 PM   |  #2  
AkshayG_101's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Nexus 4 does not support LTE !! I GUESS because mine doesn't ☺ so try Using it on 3g or wifi!!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 01:07 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 26
 
333 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Officially Yes that's correct.. However it does have the radio for it and it does work.. I will try hspa and see if it happens... But I'm not convinced its an LTE issue just yet.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 03:05 PM   |  #4  
BigCrisco39's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
205 posts
Join Date:Joined: May 2011
What service do you have?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 03:06 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 26
 
333 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Tmobile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes