Post Reply

[Q] Help on wiping nexus 4 cracked visualizer not working

4th May 2014, 06:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
My nexus 4 (google version mako) is cracked and I want to format it so my info isn't on their when I sell it for parts. The problem i'm having with this is because its cracked my screen wont work and I have it rooted with TWRP because of this i can't manually wipe with volume buttons. Is there any way to fix this. I tried opening nexus folder with my computer and deleting files (like video files) but there was still 3.34 GB being used and no folders left
Last edited by cynyd; 4th May 2014 at 06:41 AM.
4th May 2014, 02:35 PM   |  #2  
Marvlesz's Avatar
Senior Member
Flag Saudi Arabia
Thanks Meter: 740
 
2,300 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by cynyd

My nexus 4 (google version mako) is cracked and I want to format it so my info isn't on their when I sell it for parts. The problem i'm having with this is because its cracked my screen wont work and I have it rooted with TWRP because of this i can't manually wipe with volume buttons. Is there any way to fix this. I tried opening nexus folder with my computer and deleting files (like video files) but there was still 3.34 GB being used and no folders left

Not sure if there is another way, but wouldn't re-locking the bootloader and then unlocking it wipe all data?

Edit:
A quick google search found this:
Quote:

One note: I think I have read somewhere that the Nexus 4 doesn't to a full wipe with subsequent unlocks after it has been unlocked/relocked once. I'm not sure about this, you will need to test this once.

Edit 2:
Or just do what opssemnik said.
Last edited by Marvlesz; 4th May 2014 at 05:09 PM.
The Following User Says Thank You to Marvlesz For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 03:26 PM   |  #3  
opssemnik's Avatar
Senior Member
Flag Porto Alegre,Rio Grande Do Sul,Brasil
Thanks Meter: 722
 
1,116 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
just re install factory images and re lock bootloader
The Following User Says Thank You to opssemnik For This Useful Post: [ View ]
7th May 2014, 06:26 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Smile
Quote:
Originally Posted by opssemnik

just re install factory images and re lock bootloader

Thanx
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes