Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,116 Members 43,757 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Incoming call screen delay

Tip us?
 
lopezk38
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 287
Join Date: Apr 2013
Location: San Diego
Quote:
Originally Posted by Deni_NS View Post
Aaaaaand what happend? Did you resolved problem? I have problem too on cataclysm and hells b43 kernel.
I remember having this issue with franco r201 I think, but it went away when I updated the kernel/changed kernels
PHONES: iPhone 3GS (Retired, Jailbroken, iDroid, overclocked to 800MHz) -> Motorola Atrix 4G (Shattered, CM10, Faux kernel @ 1.45 ghz overclocked) -> Google/LG Nexus 4 16GB (Backup Phone, L Preview) -> Google/LG Nexus 5 32GB (Primary Phone, L Preview)

TABLETS: Sony Tablet S (Retired, rooted 4.0.3), Surface Pro 2 128GB (Current, W8.1)
The Following User Says Thank You to lopezk38 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Deni_NS
Old
#12  
Deni_NS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 768
Posts: 637
Join Date: Apr 2010
Location: Novi Sad
Quote:
Originally Posted by lopezk38 View Post
I remember having this issue with franco r201 I think, but it went away when I updated the kernel/changed kernels
And now your kernel is?

Phone: Samsung Galaxy S3
Rom: Neat ROM ver. X.X
Kernel: Stock
 
lopezk38
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 287
Join Date: Apr 2013
Location: San Diego
Quote:
Originally Posted by Deni_NS View Post
And now your kernel is?
It went away for me with franco r203 but I had to restore a nandroid running franco kernel + r200 and I haven't checked for the bug since
PHONES: iPhone 3GS (Retired, Jailbroken, iDroid, overclocked to 800MHz) -> Motorola Atrix 4G (Shattered, CM10, Faux kernel @ 1.45 ghz overclocked) -> Google/LG Nexus 4 16GB (Backup Phone, L Preview) -> Google/LG Nexus 5 32GB (Primary Phone, L Preview)

TABLETS: Sony Tablet S (Retired, rooted 4.0.3), Surface Pro 2 128GB (Current, W8.1)
The Following User Says Thank You to lopezk38 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Deni_NS
Old
#14  
Deni_NS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 768
Posts: 637
Join Date: Apr 2010
Location: Novi Sad
Quote:
Originally Posted by lopezk38 View Post
It went away for me with franco r203 but I had to restore a nandroid running franco kernel + r200 and I haven't checked for the bug since
I'll try then r203. Thanks

Phone: Samsung Galaxy S3
Rom: Neat ROM ver. X.X
Kernel: Stock
 
foxguard
Old
#15  
foxguard's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 228
Join Date: Jul 2011
Location: Suffolk
I installed a different ROM with stock kernsl and had same prob.
Did a complete wipe and unroofed the phone, took back to stock and all was ok.
Rerooted the phone, installed PA, all fine. Installed r203 and still all good

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Im new to all this... go EZ on me!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes