Post Reply

Maps Navigation keeps adding a city that is 400 miles away to my route.. Why??

23rd April 2014, 01:34 AM   |  #1  
dEris's Avatar
OP Senior Member
Flag Dallas Texas
Thanks Meter: 685
 
2,817 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
Anyone having any issues with Maps Navigation? Maps finds my location just fine. However, if I want to navigate somewhere, it keeps adding Houston (4 hours away from me) to the route even though my destination is right down the street.

I've tried clearing data, cache, rebooting, fixing permissions. Any other suggestions?Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1398213260236.jpg
Views:	20
Size:	85.3 KB
ID:	2702816


-------------------------------------------------------------------------
[DEVICE : N⁴] [ROM : SLIMKAT] [KERNEL : FK204-OTG]
[LAUNCHER : NOVA] [CARRIER : T-MOBILE]
[SCREENSHOT : APR.13.2014]
23rd April 2014, 01:47 AM   |  #2  
dEris's Avatar
OP Senior Member
Flag Dallas Texas
Thanks Meter: 685
 
2,817 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
Just tested with Waze and it doesn't add Houston. What the?


-------------------------------------------------------------------------
[DEVICE : N⁴] [ROM : SLIMKAT] [KERNEL : FK204-OTG]
[LAUNCHER : NOVA] [CARRIER : T-MOBILE]
[SCREENSHOT : APR.13.2014]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes