FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Unhappy Ear piece no damn sound

26th February 2014, 06:11 PM |#1  
Mashed_Potatoes's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
I bought a Nexus 4 White version (Made in October 2013 according to S/N)

I upgraded to OTA to 4.4.2 and now i have no sound through ear-piece. Talking through speakerphone and headset works.

I am on Baseband version

2.0.1700.98

Please help me guys.

Stock and unrooted.
 
 
26th February 2014, 06:16 PM |#2  
nexuspur's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 116
 
More
In 4.3 it works so you can say it isnt a Hardware problem?

Gesendet von meinem Nexus 4 mit Tapatalk
26th February 2014, 06:31 PM |#3  
Mashed_Potatoes's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by nexuspur

In 4.3 it works so you can say it isnt a Hardware problem?

Gesendet von meinem Nexus 4 mit Tapatalk

i don't know man........i didn't try on 4.3 or 4.2........i didn't know it would stop working! i tried app SoundAbout but no fix
26th February 2014, 06:35 PM |#4  
nexuspur's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 116
 
More
OK then try a factory reset in recovery( turn nexus off, power+ volumes and then make a choice with volume rockers and accept to recovery.....)

Gesendet von meinem Nexus 4 mit Tapatalk
26th February 2014, 07:06 PM |#5  
Mashed_Potatoes's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by nexuspur

In 4.3 it works so you can say it isnt a Hardware problem?

Gesendet von meinem Nexus 4 mit Tapatalk

Quote:
Originally Posted by nexuspur

OK then try a factory reset in recovery( turn nexus off, power+ volumes and then make a choice with volume rockers and accept to recovery.....)

Gesendet von meinem Nexus 4 mit Tapatalk

Sent back the phone to the dealer. He will repair it
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes