Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,489 Members 45,811 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] mobile data randomly disconnecting

Tip us?
 
Roye_V
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 145
Join Date: Jul 2011
Default [Q] mobile data randomly disconnecting

Currently using Omni rom and hellscore kernel but I had this problem in all the roms I've tried.
My phone randomly showing H signal instead of H+ and there's no Internet connection sometimes it loses the phone signal completely and the service is not available.
The only way to fix it is rebooting or turning airplane mode on and off.
Been having this problem for a long time and would really appreciate your help.
Do you have any idea what's the cause for this?
 
nicknc
Old
#2  
nicknc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 219
Posts: 872
Join Date: Dec 2009
Location: Charlotte
Quote:
Originally Posted by Roye_V View Post
Currently using Omni rom and hellscore kernel but I had this problem in all the roms I've tried.
My phone randomly showing H signal instead of H+ and there's no Internet connection sometimes it loses the phone signal completely and the service is not available.
The only way to fix it is rebooting or turning airplane mode on and off.
Been having this problem for a long time and would really appreciate your help.
Do you have any idea what's the cause for this?
H+ only shows up when you are actively using data- it's a feature of fast dormancy. Completely normal.

As for data drops, what exact symptoms are you experiencing?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
Roye_V
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 145
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by nicknc View Post
H+ only shows up when you are actively using data- it's a feature of fast dormancy. Completely normal.

As for data drops, what exact symptoms are you experiencing?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

The H+ symbol turn to H and there's like no connection.
It's just suddenly happens there's no special symptoms.
will install 4.4.3 hope it'll fix it.
will come back in a week and let you know, Thank you.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes