PhotoMath: A Math Beginner’s Dream App

more

Leaked Galaxy S6 Apps Hit the Forums

more

Fix Untinted Recent Panels on Lollipop

more

Console OS Brings Android to Your PC

more
Post Reply

[Q] Mobile internet does not work

OP fengenzus

3rd May 2014, 09:40 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Mobile internet does not work to failure . Prior to the first number flashing Inet worked with enthusiasm. But after put CM 11 , then it stopped working . Sometimes appeared icon "E" and "H" icon beside the network signal . But even when these letters were , the Internet is still not there . In the general information number " data transmission mob. Sharing " is eternal " connection " or " connected " , but an Internet or not. Then moved on to the same CM 10.2.1 because thought because nightie , and no internet . Reflash radio module , firmware flashed correctly ... But an Internet and has not appeared.
What could be wrong?

To correct only reflash radio and switched to a stable CM 10.2.1

Tried to roll back to stock, still did not help. EDGE icon appeared on the second, but then disappeared. Internet appeared as yin.

Phone:
Nexus 4
Android 4.4.2 stock
radio 98
4th May 2014, 01:43 AM   |  #2  
Marvlesz's Avatar
Senior Member
Flag Saudi Arabia
Thanks Meter: 743
 
2,311 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by fengenzus

Mobile internet does not work to failure . Prior to the first number flashing Inet worked with enthusiasm. But after put CM 11 , then it stopped working . Sometimes appeared icon "E" and "H" icon beside the network signal . But even when these letters were , the Internet is still not there . In the general information number " data transmission mob. Sharing " is eternal " connection " or " connected " , but an Internet or not. Then moved on to the same CM 10.2.1 because thought because nightie , and no internet . Reflash radio module , firmware flashed correctly ... But an Internet and has not appeared.
What could be wrong?

To correct only reflash radio and switched to a stable CM 10.2.1

Tried to roll back to stock, still did not help. EDGE icon appeared on the second, but then disappeared. Internet appeared as yin.

Phone:
Nexus 4
Android 4.4.2 stock
radio 98

Might sound silly, but did you check your APN? And is it selected? (is it "checked"?)
The Following User Says Thank You to Marvlesz For This Useful Post: [ View ]
5th May 2014, 02:32 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by Marvlesz

Might sound silly, but did you check your APN? And is it selected? (is it "checked"?)

Ahah, yes. APN is right and checked.
5th May 2014, 04:02 PM   |  #4  
acejavelin's Avatar
Senior Member
Flag Bismarck, ND
Thanks Meter: 659
 
2,050 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
How did you reflash back to stock? Did you flash the official Google images or restore a nandroid? I would suggest reverting to the stock images and trying again.

Can you verify the SIM is working properly with the APN you are using in another device?
5th May 2014, 07:21 PM   |  #5  
Oxious119's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
324 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Can you connect to your routers interface (usually an address like 192.168.178.1, check the bottom of your router or your routers manual)?

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app
6th May 2014, 07:02 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by acejavelin

How did you reflash back to stock? Did you flash the official Google images or restore a nandroid? I would suggest reverting to the stock images and trying again.

Can you verify the SIM is working properly with the APN you are using in another device?

Yes, I flash official Google images.
I verify the sim on iphone and there internet is worked...
6th May 2014, 07:44 PM   |  #7  
acejavelin's Avatar
Senior Member
Flag Bismarck, ND
Thanks Meter: 659
 
2,050 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
If you do a *#06# in the dialer, does it show a valid IMEI number? 16 digits beginning with 3564?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes