Post Reply

[Q] Navigation buttons not working after 4.4.3 update

7th June 2014, 05:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Has anyone faced similar issue? Here's bit of background. I was using Liquidsmooth custom ROM with navigation bar disabled and pie controls enabled for navigation. I used to to enable pie control to swipe from bottom border.

So, the day I got system update available notification (for 4.4.3), my pie control stopped working from bottom border. Just a coincidence I think. It was still working from other trigger positions though. I also had this incredible urge to see new update of Kitkat. So, I just got Google factory image of 4.4.3 & flashed it. Everything done, I got to home screen only to find out my navigation buttons are not working. That area is completely dead. Those buttons will randomly start working for some time. Only for a minute or so.

So I went back to the latest version of Liquid Smooth ROM. Pie control from bottom border & navigation bar is not working. Tried going back to stock 4.4.2 & take a 4.4.3 OTA. Still no go.

And to me, it seems a software issue since navigation buttons work in landscape mode. And the area where navigation buttons are in portrait mode also works fine for everything else. So, it's not as of that part of touch screen is dead.

So, to cut long story short, please help me out here guys!!!

Regards,
Mrugesh.
8th June 2014, 09:31 PM   |  #2  
Senior Member
Istanbul
Thanks Meter: 34
 
237 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Did you find a solution to this? I know of a Nexus that also started having this problem and no clue how to fix.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
8th June 2014, 10:59 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
No clue dude... No resolution... I'm just using my Nexus with pie controls whichever way I can.... Thank God it's a Nexus. Else I'd have been screwed by now buddy.... But surprising to see no resolutions from XDA.

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app
16th June 2014, 07:39 PM   |  #4  
Senior Member
Istanbul
Thanks Meter: 34
 
237 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Spoke to google support and they told me to return it for another device.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes