5,599,677 Members 46,922 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Nexus 4 Camera Bug after 4.4.2

Tip us?
 
pakora
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Nexus 4 Camera Bug after 4.4.2

I own a Nexus 4 and its unrooted. After updating to 4.4.2 I am encountering a weird bug.

When I take a few pics from the default camera app, the phone gives off some *ZIGG ZIGG* sound and I can feel a bit of vibration too and reboots.

So what is the issue here? Anyone else facing a similar problem?
 
freddi11
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by pakora View Post
I own a Nexus 4 and its unrooted. After updating to 4.4.2 I am encountering a weird bug.

When I take a few pics from the default camera app, the phone gives off some *ZIGG ZIGG* sound and I can feel a bit of vibration too and reboots.

So what is the issue here? Anyone else facing a similar problem?

yes, i have this issue. what is that?
 
miqz
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 333
Join Date: May 2012
Location: Jakarta
Yes also happens to me...i use n5 port..i guess it's google bug..i will try with another camera app

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
 
pakora
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by freddi11 View Post
yes, i have this issue. what is that?
Quote:
Originally Posted by miqz View Post
Yes also happens to me...i use n5 port..i guess it's google bug..i will try with another camera app
The camera focus/lens or whatever... does this, if you don't touch the focus thing which moves across the screen it works fine. However manually setting the focus seems to be causing the trouble.

So its a FW bug and I guess we are stuck with till the next update from google.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes