FORUMS

How to Root the LG G4 and Install TWRP Recovery – XDA TV

A rooting method has finally been found for the flagship LG G4. In this … more

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Phantasm Touch and finger slider

14 posts
Thanks Meter: 0
 
By the-cheshire-cat, Junior Member on 6th May 2014, 08:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th May 2014, 01:45 PM |#21  
loscassapalle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
same problem here. Mine has CM11, but it looks an hw problem, as it appears also in the recovery.
Same thing when it's plugged to the charger.
 
 
7th May 2014, 09:16 PM |#22  
sp99's Avatar
Member
Flag Heswall
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by the-cheshire-cat

Nothing, the problem still persist.

I'll see if I must clean the screen (it has a screen-protector althought). If not, I don't know what to do, unless I send it to someone if can repair it or something...

Try it without the screen protector or take it back :/

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 09:17 PM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I tried but still persists.
7th May 2014, 09:20 PM |#24  
sp99's Avatar
Member
Flag Heswall
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by the-cheshire-cat

I tried but still persists.

Take it back if it's in warranty or take it somewhere to be repaired as it sounds like a hardware or driver problem. You couldn't fix the drivers without being well experienced :/

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 09:24 PM |#25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sp99

Take it back if it's in warranty or take it somewhere to be repaired as it sounds like a hardware or driver problem. You couldn't fix the drivers without being well experienced :/

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ok thanks for it.

As it's a second hand phone (bought to another one), Google said me to gave their some data, like my name, serial number from the telephone... but didn't explain where to send thouse if I would need to take of the warranty. I mailed them, but with their speed, I could take some weeks. You know where to send it? If not, it's ok.
7th May 2014, 09:26 PM |#26  
Devzz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Hey, I have the same issue on my N4! Started on Tuesday night. I am on a custom ROM at the moment. It started as a problem on Paranoid Android BETA 2 but has persisted over Slimkat ROM and others along with different kernels. I am not sure if it is a hardware issue although it is restricted to the bottom ~5% of the screen (i.e. the navbar). Over the past 24 hours it has become worse. I have the screen touch pointer enabled in developer options and I can see it slide left to right extremely fast and doesn't stop unless I lock the screen and it happens randomly no matter what app I'm in! I really hope it isn't a hardware issue although I have never dropped the phone nor had this problem prior to earlier this week. The logcat from paranoid android shows powerHAL is acting up and that some file does not exist on my phone which should be there apparently. Please let me know if you find a solution
7th May 2014, 09:28 PM |#27  
sp99's Avatar
Member
Flag Heswall
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by the-cheshire-cat

Ok thanks for it.

As it's a second hand phone (bought to another one), Google said me to gave their some data, like my name, serial number from the telephone... but didn't explain where to send thouse if I would need to take of the warranty. I mailed them, but with their speed, I could take some weeks. You know where to send it? If not, it's ok.

If you go through Google online support its normally very quick, or you could just take it to a local phone fixing place which would be cheaper if its not in warranty.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Devzz

Hey, I have the same issue on my N4! Started on Tuesday night. I am on a custom ROM at the moment. It started as a problem on Paranoid Android BETA 2 but has persisted over Slimkat ROM and others along with different kernels. I am not sure if it is a hardware issue although it is restricted to the bottom ~5% of the screen (i.e. the navbar). Over the past 24 hours it has become worse. I have the screen touch pointer enabled in developer options and I can see it slide left to right extremely fast and doesn't stop unless I lock the screen and it happens randomly no matter what app I'm in! I really hope it isn't a hardware issue although I have never dropped the phone nor had this problem prior to earlier this week. The logcat from paranoid android shows powerHAL is acting up and that some file does not exist on my phone which should be there apparently. Please let me know if you find a solution

Try clearing the cache partition or a factory reset.
--EDIT--
Also try clearing the delvik cache!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by sp99; 7th May 2014 at 09:31 PM.
7th May 2014, 10:32 PM |#28  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sp99

If you go through Google online support its normally very quick, or you could just take it to a local phone fixing place which would be cheaper if its not in warranty.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------



Try clearing the cache partition or a factory reset.
--EDIT--
Also try clearing the delvik cache!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

I tried with both "wipe" options that gives in when holding down button + power button when it's off. Nor of both solved it, I made that last day. Let's see how many days are till Google answers me.
7th May 2014, 10:47 PM |#29  
sp99's Avatar
Member
Flag Heswall
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by the-cheshire-cat

I tried with both "wipe" options that gives in when holding down button + power button when it's off. Nor of both solved it, I made that last day. Let's see how many days are till Google answers me.

Good luck!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
7th May 2014, 11:16 PM |#30  
Devzz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by sp99

If you go through Google online support its normally very quick, or you could just take it to a local phone fixing place which would be cheaper if its not in warranty.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------



Try clearing the cache partition or a factory reset.
--EDIT--
Also try clearing the delvik cache!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Already tried this various times, does nothing to fix it. Think it may just be the digitizer after all.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes