Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] phone not seen now

OP Prettygrim

15th January 2014, 08:45 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
85 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
hi all. i updated my computer today with the MS usual monthly updates but now when i plug my nexus4 into the usb socket, my computer doesn't show it in the main window where it usually does (like where it shows 'C' drive) it shows as being connected as a MTB media device via usb by the system clock but that's it. i cant open the device, copy apps into the phone or open anything to do with the phone. debugging is still enabled, according to the phone and it shows up as Google Nexus ADB Interface under device manager in windows7 x64

anyone else had this happen? anyone know how to cure the problem please?

many TIA
15th January 2014, 10:10 PM   |  #2  
Berrydroidcafe's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland Ohio - San Diego Ca
Thanks Meter: 230
 
1,025 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Prettygrim

hi all. i updated my computer today with the MS usual monthly updates but now when i plug my nexus4 into the usb socket, my computer doesn't show it in the main window where it usually does (like where it shows 'C' drive) it shows as being connected as a MTB media device via usb by the system clock but that's it. i cant open the device, copy apps into the phone or open anything to do with the phone. debugging is still enabled, according to the phone and it shows up as Google Nexus ADB Interface under device manager in windows7 x64

anyone else had this happen? anyone know how to cure the problem please?

many TIA

Try going into the device manager and select update drivers.

Sent from my Nexus 7 (2013)
15th January 2014, 10:18 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
85 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
hi Berrydroidcafe. tnx for response.

it was a driver issue but i had to uninstall and reinstall them. did try the update but no good. strange that it should just do that today, after the windows update. coincidence? i can only assume so.

anyway, tnx again
16th January 2014, 01:07 AM   |  #4  
Berrydroidcafe's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland Ohio - San Diego Ca
Thanks Meter: 230
 
1,025 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Prettygrim

hi Berrydroidcafe. tnx for response.

it was a driver issue but i had to uninstall and reinstall them. did try the update but no good. strange that it should just do that today, after the windows update. coincidence? i can only assume so.

anyway, tnx again


:thumbup:

Sent from my Nexus 7 (2013)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes