Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wi-fi issue after updating to 4.4.4

OP be_born

4th July 2014, 07:51 PM   |  #1  
OP Member
Flag Írebro
Thanks Meter: 4
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Hi all,
after updating my unrooted Nexus 4 to Android 4.4.4 OTA, I have quite an annoying issue: I can only turn wi-fi on once per reboot. If I turn it off to save battery when i'm out of range of wi-fi hotspots, i have to reboot the phone to be able to turn wi-fi on again.

Anybody else having this issue? Any ideas on how to fix it, other than doing a factory reset?

I haven't found a way to wipe Dalvik cache yet, maybe I should try that first...

Any help will be much appreciated.

EDIT: Formatting the cache partition actually seems to have fixed the issue. Yay!

EDIT 2: Nope, the problem persists, both on the Nexus 4 and on the Nexus 7. Should I wait for Android L, or...?
Last edited by be_born; 9th September 2014 at 07:00 AM.
4th July 2014, 10:33 PM   |  #2  
knightowl439's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 292
 
460 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Prompt Further Instruction?
Re-flash your radio? Is it named radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1701.03
Do you need help with wiping your Dalvik?
5th July 2014, 12:26 AM   |  #3  
OP Member
Flag Írebro
Thanks Meter: 4
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Nope, the problem seems to be solved but thanks for asking. I did the same (wiped the cache partition) on my wifes Nexus 7 since she also had a wi-fi issue, hopefully it solves it for her as well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes