5,599,135 Members 34,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r204

Tip us?
 
zeus_chingon
Old
#12541  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 92
Join Date: Apr 2010
Location: Houston
Does anyone knows where are the files with the custom voltages saved?
I was undervolting and after a couple crash due to low voltage now I'm stuck in a bootloop. I don't recall enabling set voltage on boot.
The phone stays on the X bootanimation indefinitely. ADB logcat still works, ADB shell still works.

Worst case scenario, factory reset and restore from titaniumbackups.
 
dark_ente
Old
#12542  
dark_ente's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 511
Join Date: Oct 2005
Default Re: [KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r72

Quote:
Originally Posted by zeus_chingon View Post
Does anyone knows where are the files with the custom voltages saved?
I was undervolting and after a couple crash due to low voltage now I'm stuck in a bootloop. I don't recall enabling set voltage on boot.
The phone stays on the X bootanimation indefinitely. ADB logcat still works, ADB shell still works.

Worst case scenario, factory reset and restore from titaniumbackups.
System/etc/init.d, i think

Sent from my Nexus 4
 
cruizgaray
Old
#12543  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 50
Join Date: Dec 2011
Default Re: [KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r72

Quote:
Originally Posted by zeus_chingon View Post
Does anyone knows where are the files with the custom voltages saved?
I was undervolting and after a couple crash due to low voltage now I'm stuck in a bootloop. I don't recall enabling set voltage on boot.
The phone stays on the X bootanimation indefinitely. ADB logcat still works, ADB shell still works.

Worst case scenario, factory reset and restore from titaniumbackups.
Perhaps you could install a kernel without UV like the stock's or and old Franco's kernel with CWM or ADB.

Enviado desde mi Nexus 4 usando Tapatalk 2
 
ruzkay
Old
#12544  
ruzkay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 173
Join Date: Sep 2010
Default AW: [KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r72

Quote:
Originally Posted by necksis View Post
I'd say the screens probably don't differ as much as our eyes do. What looks good to one person may not look good to another person simply because our eyes are so different from each other.
Sorry I'm not good at phrasing things I'm saying the same settings are way off gamma on my screen (2.8-3.1) not talking about personal preference. So since we have the same settings it must be the screen that is different.

Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
 
zeus_chingon
Old
#12545  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 92
Join Date: Apr 2010
Location: Houston
I tried with the stock kernel and wipe cache, didn't fix it.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

I don't see a init.d on system/etc.

Quote:
Originally Posted by dark_ente View Post
System/etc/init.d, i think

Sent from my Nexus 4
 
jassycliq
Old
#12546  
Senior Member
Thanks Meter 628
Posts: 851
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles
Default Re: [KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r72

Quote:
Originally Posted by zeus_chingon View Post
Does anyone knows where are the files with the custom voltages saved?
I was undervolting and after a couple crash due to low voltage now I'm stuck in a bootloop. I don't recall enabling set voltage on boot.
The phone stays on the X bootanimation indefinitely. ADB logcat still works, ADB shell still works.

Worst case scenario, factory reset and restore from titaniumbackups.
Could be that you borked your data partition. Especially if FSync is off. Never turn it off while messing with UV.

Edit: borked as in it'll need a wipe.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
 
Device: LG Nexus 4 16GB
ROM: CM10.1
Kernel: Faux123's
Recovery: TWRP

 
strikelight
Old
#12547  
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 112
Join Date: Feb 2009
Default Re: [KERNEL][GPL][N4] franco.Kernel - r72

After playing around with the gamma values,
I've come to the conclusion that the limits of brightness/contrast/saturation are in the 0 to 31 value range, and then wraps. Ie. 32 is the same as 0, and so forth. Not sure of the limits to the other properties.

Thought I'd share in case this helps some from wasting their time calibrating with values they've already tried.

Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to strikelight For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zeus_chingon
Old
#12548  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 92
Join Date: Apr 2010
Location: Houston
FSync was on (the default one). It just crashed during the stability test (antutu) and rebooted on it's own.
Edit: Yeah, probably I'll need to reflash everything.

Quote:
Originally Posted by jassycliq View Post
Could be that you borked your data partition. Especially if FSync is off. Never turn it off while messing with UV.

Edit: borked as in it'll need a wipe.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
 
I2IEAILiiTY
Old
#12549  
I2IEAILiiTY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 200
Posts: 724
Join Date: Sep 2012
Location: Tennessee
Quote:
Originally Posted by visceralpsyche View Post
For those people looking for very accurate colors and saturation, I've been playing with the values all afternoon to try to find a match for my hardware calibrated monitor on my PC.

Using the corrected r72+ values, here's the settings I'm using to maintain good color rendition without blowing any channels (at a brightness level of 50%):

R 175
G 175
B 175

Whites 20
Mids 100
Blacks 255
Contrast 0
Brightness 0
Saturation 200
Grays 0

This gives my photos very good tonality in the shadows and mids without blowing any channels (which leads to edge solarization).

Let me know if you like them! Bear in mind, these settings are geared towards accurate color over perceived color. HTH!

Sent from my Nexus 4 using xda premium
The curiosity was killing me, so I bought the app just to try this. This is bleeping awesome. Thanks my man.
 
drawde40599
Old
#12550  
drawde40599's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1315
Posts: 4,243
Join Date: Aug 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Dimatchka View Post
Sorry if I sound like a noon nexus threads move fast and hard to keep up. I'm running paranoid android with frankos 72. My question is does 72 release contain the default color settings or are they modified in some way that everyone seems to like?
It uses francos colors that have been here since build 14 or 15

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

Used stock ROM and kernel all day today , ya I won't be doing that agn , such a MAJOR MAJOR difference in phone performance and not in good way .

Thanks for your time Franco !!

Tags
battery, franciscofranco, franco, kernel, mako, nexus, updater
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes