5,594,805 Members 37,696 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[RECOVERY][mako] TWRP 2.7.0.0 touch recovery [2014-03-10]

Tip us?
 
jimmyz
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 358
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by n82k View Post
cwm sticks but this will not. makes me very sad. i love twrp and not so much cwm recovery. also getting gapps (calendar storage etc. force closes when attempting to boot to recovery via goomanager. If anyone can get it to stick please post here how you accomplished please.
Did you rename the scripts in /system and /system/etc to prevent the flash of the stock recovery upon reboot? I think you can get away with just renaming/system/recovery-from-boot.p to /system/recovery-from-boot.p.bak
Touch Pro2 (Rhodium)
Sprint
 
aLoNe.Adams.K
Old
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: May 2011
first of all,thanks.

but now I can't download img from this url:http://techerrata.com/file/twrp2/mak...3.2.2-mako.img
 
DarkRyoushii
Old
#23  
DarkRyoushii's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 632
Join Date: Jan 2011
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
flashed well and looks great! My time is wrong, even when it set DST my +10 time is wrong by 1 hour.. any ideas? Also is there a way to remove the splash screen? I'd rather it just boots straight into the recovery's main menu if possible.
Google Nexus 5 16GB | Google Nexus 7 16GB
Google Nexus 4 16GB [Sold] | Samsung Galaxy S III 16GB [Sold] | Google Nexus 7 16GB [Sold] | Samsung Galaxy Nexus 16GB [Sold] | Samsung Galaxy S II 16GB [Sold]

If you don't have a Dropbox, take this 2.5GB of cloud storage - completely free!
Got a dropbox? How about join the dollar shave club delivered straight to your door each month for $1!

Thanks to all who've already used my referrals! Really appreciate it!
 
raycaster3
Old
#24  
raycaster3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 910
Posts: 3,563
Join Date: Apr 2011
Location: S.Ogden
Everything is good to go here. Made a backup and restored it, flashed a cpl zips and no issues.

DARKSIDE
DARKSIDE
 
CloudTown3
Old
#25  
CloudTown3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 183
Join Date: Dec 2011
Every time I try manually boot into twrp it goes to bootloader first. Is there any way to manually boot into twrp without using goo.

Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
 
philmein
Old
#26  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 148
Join Date: May 2010
Location: Oldham Lancashire
Made a compressed backup not showing in restore and cannot be deleted showing in nmt/emulation like Cwm but no delete backup function like Cwm,how do I delete my backup.
 
goan0900
Old
#27  
goan0900's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 133
Posts: 245
Join Date: Mar 2011
Location: Kaltensundheim

 
DONATE TO ME
I tried flashing it with goomanager but that didn´t work.

So i used the Toolkit to push the img file and now it works perfekt, thanks
Basteldroid - eigene Android App programmieren, einfach und nachvollziehbar

if i helped you, you could hit the THANKS button or
if you can/like, help me to BUY me a Beer to get PARANOID
 
Z-Man™
Old
#28  
Z-Man™'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 455
Join Date: Apr 2012
Location: East Bethel
so can i just flash through goo or do i still need to rename the revert script? im currently just running stock rooted.
 
benjamin.j.goodwin
Old
#29  
benjamin.j.goodwin's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4827
Posts: 2,929
Join Date: Aug 2011
Location: Northampton

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Z-Man™ View Post
so can i just flash through goo or do i still need to rename the revert script? im currently just running stock rooted.
Just flash through goo.im should be fine.

Sent from my Nexus 4 using xda premium


HTC ONE M8
VIRTUOUS SENSE 6
ELEMENTALX


The Following User Says Thank You to benjamin.j.goodwin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dees_Troy
Old
#30  
Dees_Troy's Avatar
Senior Recognized Developer - OP
Thanks Meter 8572
Posts: 1,572
Join Date: Mar 2008
Location: KC MO

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by philmein View Post
Made a compressed backup not showing in restore and cannot be deleted showing in nmt/emulation like Cwm but no delete backup function like Cwm,how do I delete my backup.
There is a delete function in TWRP but only if you can find your backup. Would be interested to see where your backup went and why you can't see it. There is a file manager in TWRP under advanced. Look in /data/media/TWRP and in /data/media/0/TWRP

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes