Post Reply

[APP] Nexus 4 Modem Flasher and LTE enabler [4/24/2014]

OP bpear96

20th October 2014, 06:29 AM   |  #441  
junxracr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 122
 
943 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I noticed when I had it on lte/gsm(auto prl) it took a while for lte to kick in or start working. Other than that I've never had any problems.

Sent from my Nexus 4 using XDA Free mobile app
20th October 2014, 10:06 AM   |  #442  
trees247's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
363 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
can someone post the last stock radio I want to move away from LTE
20th October 2014, 10:14 AM   |  #443  
Senior Member
Flag Fort Collins, CO
Thanks Meter: 352
 
608 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by trees247

can someone post the last stock radio I want to move away from LTE

If you install Nexus Modem Flasher 1.2 it contains the latest hybrid & stock modems.
The Following 2 Users Say Thank You to yochananmarqos For This Useful Post: [ View ]
20th October 2014, 01:02 PM   |  #444  
trees247's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
363 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by yochananmarqos

If you install Nexus Modem Flasher 1.2 it contains the latest hybrid & stock modems.

so how do I know which is the latest?
20th October 2014, 06:39 PM   |  #445  
Senior Member
Flag Fort Collins, CO
Thanks Meter: 352
 
608 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by trees247

so how do I know which is the latest?

The latest is on top: 0.03.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to yochananmarqos For This Useful Post: [ View ]
20th October 2014, 10:22 PM   |  #446  
Member
Thanks Meter: 1
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
My LTE works. It takes a while to go from 3G to 4G after a phone call. After 1 minute after the call, it will turn to 4G from 3G. But I’m ok with that. But my reception is really weird. It goes from full bar to no reception. Jumping like this every 5-10 seconds. Up and down. Anybody getting this issue?

Tried flashing different radio, but didn’t help.

Thanks!
21st October 2014, 10:06 PM   |  #447  
azertguigui's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 194
 
208 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Hi
Is this app only flashing only the 4th band ?

Regards
21st October 2014, 11:29 PM   |  #448  
Senior Member
Flag Fort Collins, CO
Thanks Meter: 352
 
608 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by azertguigui

Hi
Is this app only flashing only the 4th band ?

Regards

The N4 hardware is only capable of using Band 4. Please make it a habit of reading the original post (OP) before posting.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Yesterday, 08:29 PM   |  #449  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
On How many Bands does it Works on?
Yesterday, 09:02 PM   |  #450  
Senior Member
Flag Fort Collins, CO
Thanks Meter: 352
 
608 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Kaivalya461

On How many Bands does it Works on?

Seriously? Read the post right above yours.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 4 Themes and Apps by ThreadRank