FORUMS

Droid Turbo Lollipop OTA, 2015 Moto G Leaked – XDA TV

Android Lollipop for the Droid Turbo has been released. That and much more … more

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

BUG in update 4.4.3 for Nexus 7 2013 LTE!

1,081 posts
Thanks Meter: 597
 
By henklbr, Senior Member on 2nd July 2014, 08:20 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th November 2014, 06:11 AM |#41  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Tijnk

Has anyone already tried Android L by chance? If someone can confirm whether it works or not, I'll contact Google again.

There is no Android L yet for Nexus 7 2013 LTE...
 
 
31st January 2015, 11:23 AM |#42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm reading messages that this bug is still present in the 5.0.2 release. Can anyone confirm that here? If yes, I'll reopen my case with Google support again to hopefully put some more pressure on it.
31st January 2015, 11:30 AM |#43  
Senior Member
Thanks Meter: 346
 
More
Quote:
Originally Posted by Tijnk

I'm reading messages that this bug is still present in the 5.0.2 release. Can anyone confirm that here? If yes, I'll reopen my case with Google support again to hopefully put some more pressure on it.

Not fixed. I send some info to Android Police, maybe a bit of publicity can help, though I did it before and they didn't deem it news worthy enough but that was months ago.
1st February 2015, 01:19 AM |#44  
franklinvv's Avatar
Senior Member
Flag Eindhoven
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Tijnk

I'm reading messages that this bug is still present in the 5.0.2 release. Can anyone confirm that here? If yes, I'll reopen my case with Google support again to hopefully put some more pressure on it.

Yes, I think you read my post about this on Androidworld.nl earlier today. Please reopen the case. How can we assist with this?

I tried flashing the radio image for the 4.4.2 factory image, but then I get stuck with a boot loop.

Edit: wiping my device after installing the 4.4.2 radio image got my device out of the boot loop. I can confirm that the 4.4.2 radio image in combination with the Lollipop factory image is working.
Last edited by franklinvv; 1st February 2015 at 02:13 AM.
1st February 2015, 08:09 PM |#45  
Senior Member
Thanks Meter: 346
 
More
Quote:
Originally Posted by franklinvv

Yes, I think you read my post about this on Androidworld.nl earlier today. Please reopen the case. How can we assist with this?

I tried flashing the radio image for the 4.4.2 factory image, but then I get stuck with a boot loop.

Edit: wiping my device after installing the 4.4.2 radio image got my device out of the boot loop. I can confirm that the 4.4.2 radio image in combination with the Lollipop factory image is working.

I think we have been doing this the wrong way. The AOSP bug tracker is not the place to post this bug, we need to go here and email and call google :

https://support.google.com/nexus/?hl...t=1&ts=3457048

their number 08000205955
email for support: https://support.google.com/nexus/con...hsupport?hl=en
Last edited by godutch; 1st February 2015 at 08:11 PM.
17th April 2015, 01:03 PM |#46  
Senior Member
Thanks Meter: 346
 
More
still broken in 5.1
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes