Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

N7 not booting

OP ithunter

2nd July 2014, 02:19 PM   |  #1  
ithunter's Avatar
OP Senior Member
Flag Kathmandu
Thanks Meter: 223
 
1,252 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
my nexux 7 2012 wifi tablet boot looping even after flashing with stock image. (


it shows in bootloader Baseband not available

fastboot mode
product name - grouper
Variant - grouper
hw version - er3
Bootloader Version - 4.23
baseband version - n/a
Serial Number- ( my serial number)
Signing - not defined yet
Lock State - unlocked
Last edited by ithunter; 2nd July 2014 at 02:21 PM.
7th July 2014, 01:08 PM   |  #2  
ithunter's Avatar
OP Senior Member
Flag Kathmandu
Thanks Meter: 223
 
1,252 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
nobody help me (((((
9th July 2014, 02:35 PM   |  #3  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,878
 
13,420 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Try using this guide. There's no reason why it shouldn't work if you follow the instructions exactly and everything installs successfully.

Unless you have a hardware issue.

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1907796
16th July 2014, 01:59 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Hi
I've got the same issue.. but i installed all the things according to the guide lines.and yet i can't see my device is not seen on the cmd line.

Quote:
Originally Posted by KJ

Try using this guide. There's no reason why it shouldn't work if you follow the instructions exactly and everything installs successfully.

Unless you have a hardware issue.

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1907796

16th July 2014, 03:12 AM   |  #5  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,878
 
13,420 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by oakkar8

Hi
I've got the same issue.. but i installed all the things according to the guide lines.and yet i can't see my device is not seen on the cmd line.

If you type "fastboot devices" and don't see your serial number, your drivers aren't installed properly.....usually. Did you install the drivers from the guide???
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes