FORUMS

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

[ROM] [4.4.4] [CM11] [UNOFFICIAL] Steelhead [08/03]

2,275 posts
Thanks Meter: 4,543
 
By Moose0704, Senior Member on 1st July 2014, 01:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st November 2014, 11:07 PM |#21  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Would someone be able to write a quick step by step guide how to install this on my Q and get it up and running on my wireless network?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
 
2nd November 2014, 01:53 PM |#22  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Nevermind, I was able to install CM with the great wiki available.
Anyhoo, it's finally installed (after some issues with the USB-driver) and the Q has booted up in CM.

However, how can i control it? Is there anyway i can install somethine remotely (from my PC) so that I can control the Q remotely? I currently do not have a bluetooth keyboard or mouse so i would prefer is there is something I can do to control the Q from my PC.

Any ideas?

Johan
4th November 2014, 07:28 PM |#23  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Solved that too. It's up and running with adt-1 installed!

First issue though:
When playing videos it shows just one second of the video and then freezes. However the sound continues perfectly in the background. This happens both in plex or YouTube when casting. Anyone else seeing the same issues with their Q?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
6th November 2014, 08:43 PM |#24  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Volatyle

Solved that too. It's up and running with adt-1 installed!

First issue though:
When playing videos it shows just one second of the video and then freezes. However the sound continues perfectly in the background. This happens both in plex or YouTube when casting. Anyone else seeing the same issues with their Q?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Do you have a link to how you got ADT-1 installed on your Q?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes