Post Reply

[ROM][12-04-12][AOSP][4.0.4]Codename Android 2.0.0RC|Fully Open Source+Nightly Builds

OP AndroidUser00110001

3rd April 2012, 01:54 PM   |  #1171  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
1,288 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by AndroidUser00110001

Hard to diagnose when I do not have the device to test on

If you guys want to send me one I will be more than willing to finish building for it

Not sure I understand.

the OP says

Codenamedroid - Head Developer/Maintainer (Galaxy Nexus, Xoom, Galaxy S2, Galaxy S2 (ATT), General maintenance for all others)

If it's not being maintained/supported, then can you please update the OP ?
3rd April 2012, 02:22 PM   |  #1172  
jsonger121's Avatar
Senior Member
Flag W.Va.
Thanks Meter: 62
 
195 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
AndroidUser00110001 - Device Maintainer (Galaxy Nexus GSM, Nexus S)

this is the dev for this ROM

also WIFI is still not working out of the box?
3rd April 2012, 03:23 PM   |  #1173  
fergie716's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 3,685
 
3,967 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by stellar

I still can't install 1.6.0 always says "no bootloader or image" I've redownloaded/wiped the whole burrito but still no cigar :/

I'm assuming you restored your backup by now

But it you wanna flash this go back into recovery and just do a /data, /cache/, /system wipe. Don't wipe boot

Then flash ROM and/or kernel

Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2 Beta-5
3rd April 2012, 03:27 PM   |  #1174  
AndroidUser00110001's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag NYC
Thanks Meter: 3,649
 
2,664 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jsonger121

AndroidUser00110001 - Device Maintainer (Galaxy Nexus GSM, Nexus S)

this is the dev for this ROM

also WIFI is still not working out of the box?

No and we are going to be fixing it for the new CNA which will be based on 4.0.4...
The Following 6 Users Say Thank You to AndroidUser00110001 For This Useful Post: [ View ]
3rd April 2012, 05:16 PM   |  #1175  
Member
Thanks Meter: 25
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by jsonger121


also WIFI is still not working out of the box?

Maybe try a different kernel. I am using the Matr1x 18.5 kernel with 1.6 and wifi is working great.
3rd April 2012, 06:24 PM   |  #1176  
jsonger121's Avatar
Senior Member
Flag W.Va.
Thanks Meter: 62
 
195 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Spectra20

Maybe try a different kernel. I am using the Matr1x 18.5 kernel with 1.6 and wifi is working great.

yea that's what im running but I was just saying in general that its not working from the get go.

thanks tho.
3rd April 2012, 06:37 PM   |  #1177  
Senior Member
Los Angeles, CA
Thanks Meter: 49
 
545 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
BIG THANKS to AndroidUser for all the development AND for taking the time to make the upcoming 4.0.4 update.

much appreciation!
The Following User Says Thank You to cyburke For This Useful Post: [ View ]
3rd April 2012, 08:59 PM   |  #1178  
sevoh's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
91 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Dropped calls.

Sent from my Nexus S 4G using XDA
3rd April 2012, 11:53 PM   |  #1179  
Member
Thanks Meter: 3
 
30 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by AndroidUser00110001

No and we are going to be fixing it for the new CNA which will be based on 4.0.4...


Cool! I'm loving this and can't wait for the next version! You guys are doing great stuff! I appreciate it all!
4th April 2012, 02:18 AM   |  #1180  
localpagefirst's Avatar
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 37
 
160 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
AndroidUser00110001
Quote:
Originally Posted by grifforama

Looks like there's some interest in this ROM for the ATT SGSII,

http://forum.xda-developers.com/show...1570962&page=4

but it's not booting.

Can the DEV please respond to this post if he's maintaining this build ?

We are getting errors flashing it.

Thanks

AndroidUser00110001

What we are all saying is NS4G 1.6.0 is not booting from fresh install, but it will from upgrade of 1.5.5 or 1.4.0 {remember we had the same issue on 1.5.5 before you went in and fixed the boot loader) can you try the fresh install and see what you get on 1.6.0

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes