Post Reply

[ROM][ICS][AOSP] Bugless Beast (Nightlies)

OP BuglessPete

17th April 2012, 04:40 PM   |  #1111  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 100
 
683 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by cplovero

I really liked the Trinity Kernels but for some reason my auto-rotate would not work properly. Anyone else have that issue? I was using BB 4-6-12 and T11. I switched to the Matr1x kernel and managed to fix that issue.

I have never had an issue with auto rotate. Have been using only trinity kernels for a long time both on bb as well as aokp.

Sent from my Nexus S using XDA
17th April 2012, 05:08 PM   |  #1112  
AeroEchelon's Avatar
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 67
 
367 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Everytime after reboot, after I unlock my screen for the first time an alert pops up stating that the Gallery has stopped working. This happens every single time. However, after I open the Gallery it's works fine. And I never see it until next reboot.

This is a minor bug that I have been experiencing under the last 3 nightlies and including the 04 09 version. Wondering if it's just me?
17th April 2012, 05:33 PM   |  #1113  
apatal's Avatar
Recognized Contributor
Flag Manila
Thanks Meter: 2,042
 
3,327 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Speaking of minor bugs, I did notice something peculiar using BB Pixel Edition. Every time I long press home to launch recent apps list, the list usually show Google Maps even if I haven't actually opened the app previously. Just wondering if any of you noticed something similar. Is this a bug or is this normal if you're using apps that needs access to your location?

Sent from my Nexus S
17th April 2012, 06:18 PM   |  #1114  
Senior Member
Flag Irvine
Thanks Meter: 39
 
216 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by apatal

Speaking of minor bugs, I did notice something peculiar using BB Pixel Edition. Every time I long press home to launch recent apps list, the list usually show Google Maps even if I haven't actually opened the app previously. Just wondering if any of you noticed something similar. Is this a bug or is this normal if you're using apps that needs access to your location?

Sent from my Nexus S

I've had this happen on other roms as well including the stock BB. I'm not sure how to fix it. The way I've dealt with it is to rename maps.apk in the system apps and reinstall it from the market. Or use auto starts app to disable it after startup.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
17th April 2012, 06:35 PM   |  #1115  
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 25
 
186 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Any news on a new build?
17th April 2012, 06:39 PM   |  #1116  
thegtfusion's Avatar
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 2,177
 
3,889 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaxNXS

Any news on a new build?

He is on springbreak now or something like that

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
17th April 2012, 06:39 PM   |  #1117  
AeroEchelon's Avatar
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 67
 
367 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by AeroEchelon

Everytime after reboot, after I unlock my screen for the first time an alert pops up stating that the Gallery has stopped working. This happens every single time. However, after I open the Gallery it's works fine. And I never see it until next reboot.

This is a minor bug that I have been experiencing under the last 3 nightlies and including the 04 09 version. Wondering if it's just me?

So is this only happening to me?
17th April 2012, 08:20 PM   |  #1118  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
218 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by glennkaonang

... I'm using T-132 at 100/1000.
It can be set to 100 via SetCPU, but it goes back to 200 on each reboot.
...

i had the same problem with setcpu and nstools on t132 but i've managed to set min freq to 100mhz through init.d. now i'm testing stability. setting is just the one side, using steadily is the other
18th April 2012, 01:44 AM   |  #1119  
lancec50's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis, IN
Thanks Meter: 5
 
135 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I'm using BB Pixel 0.2 and just noticed video playback is very jerky. Has anyone else noticed? Running the kernel that came with it and no OC or UV.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-5
18th April 2012, 01:58 AM   |  #1120  
AeroEchelon's Avatar
Senior Member
Flag Toronto, ON
Thanks Meter: 67
 
367 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I have found another bug where when I select a default app within browser to open in another app, it won't remember it next time it happens. e.g. Selecting a Twitter link asks me if I want to open Twitter from Browser but if I select remember it'll ask me again next time it happens.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus S Android Development by ThreadRank