Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,206 Members 44,174 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Oxygen v2.3.2 AOSP (By AdamG) - 11/13/2011

Tip us?
 
AndrewWalker613
Old
#41  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 150
Join Date: Apr 2010
Location: Cornwall
yea, Im talking about the actual widget.

I added it to the pull down menu but would still like to figure out if thats possible.
 
irishrally
Old
#42  
irishrally's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 501
Posts: 3,307
Join Date: Jun 2009
Location: California
Quote:
Originally Posted by AndrewWalker613 View Post
yea, Im talking about the actual widget.

I added it to the pull down menu but would still like to figure out if thats possible.
I do not think that is possible. You could use Widgetsoid and customize almost anything.
 
AndrewWalker613
Old
#43  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 150
Join Date: Apr 2010
Location: Cornwall
that kinda sucks.


must come with the extra customizations in cyanogen or something.

before I could go to add the widget, and I would get a prompt asking what modes I wanted on there (screen brightness, wifi, data, gps ect...) and now it just adds with no prompt of the sort.

oh well, still a great rom.
 
ccmy
Old
#44  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Dec 2007
Location: Vancouver
Great rom, no complains so far
 
Jonathon Grigg
Old
#45  
Senior Member
Thanks Meter 254
Posts: 1,223
Join Date: Dec 2010
Location: Perth, WA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hyakuman View Post
Normally it's in the /system/media folder. I'm not exactly sure where Oxygen puts it, but I would expect that you can overwrite the default Oxygen one by placing a new boot animation in the /system/media folder.
The oxygen one is built in to the framework of Android, it replaces the Android text with a shine that you would see on 100% AOSP roms or in the emulator for the SDK. All you have to do is, like you said put your own bootanimation in /system/media/bootanimation.zip and you should be right.

Sent from my Nexus S
 
hugo87
Old
#46  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 237
Join Date: Jul 2007
is anybody else having a problem with their voicemail. Mine keeps saying ''feature code you've entered is not valid." It's a clean install. When I restore my nandroid backup it works fine. (coming from AOSP premium v 2.0) Any ideas? Thanks.
 
pandafloski
Old
#47  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 60
Join Date: Nov 2010
Location: Austin, TX

 
DONATE TO ME
Great ROM, but wifi is borderline broken. Works for an hour or so, then I get an error where it says "disconnected" and none of my networks are apparently in range, then it shuts off. Tried fixing permissions, fresh install, wiping dalvik and regular cache, nada. It's a bug in the ROM
 
tylercarter
Old
#48  
tylercarter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,434
Join Date: Mar 2011
Location: Illinois
Quote:
Originally Posted by pandafloski View Post
Great ROM, but wifi is borderline broken. Works for an hour or so, then I get an error where it says "disconnected" and none of my networks are apparently in range, then it shuts off. Tried fixing permissions, fresh install, wiping dalvik and regular cache, nada. It's a bug in the ROM
I have the same problem. Don't know if its radio related or not.

sent from Egypt on a camels back.
AT&T NOTE 3
StockTW 4.4.2

Stock 4.4.2

Stock 4.4.2
Join me on Freenode IRC in #panicroom, #undesignated, #shostock, #sgs2-att, and #AttSGS3
 
irishrally
Old
#49  
irishrally's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 501
Posts: 3,307
Join Date: Jun 2009
Location: California
I haven't had that problem...yet.

I have seen this though on various other ROMs from time to time , but I don't know why.

Do you have wifi sleep policy set to never?

Are you using the stock kernel?
 
intelligencexan
Old
#50  
intelligencexan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 791
Join Date: Jan 2011
Location: ajax

 
DONATE TO ME
is this compatible with i9020T model??? i9020T = wind mobile in Canada = 1700 Mhz frequency)

i dont want to take any risks as it is my wife's nexus S

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes