Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Oxygen v2.3.2 AOSP (By AdamG) - 11/13/2011

OP irishrally

3rd October 2011, 10:48 PM   |  #41  
Senior Member
Flag Cornwall
Thanks Meter: 9
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
yea, Im talking about the actual widget.

I added it to the pull down menu but would still like to figure out if thats possible.
3rd October 2011, 11:08 PM   |  #42  
irishrally's Avatar
OP Senior Member
California
Thanks Meter: 503
 
3,321 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by AndrewWalker613

yea, Im talking about the actual widget.

I added it to the pull down menu but would still like to figure out if thats possible.

I do not think that is possible. You could use Widgetsoid and customize almost anything.
3rd October 2011, 11:21 PM   |  #43  
Senior Member
Flag Cornwall
Thanks Meter: 9
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
that kinda sucks.


must come with the extra customizations in cyanogen or something.

before I could go to add the widget, and I would get a prompt asking what modes I wanted on there (screen brightness, wifi, data, gps ect...) and now it just adds with no prompt of the sort.

oh well, still a great rom.
4th October 2011, 01:16 AM   |  #44  
Junior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Great rom, no complains so far
4th October 2011, 01:37 AM   |  #45  
Senior Member
Flag Perth, WA
Thanks Meter: 254
 
1,223 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hyakuman

Normally it's in the /system/media folder. I'm not exactly sure where Oxygen puts it, but I would expect that you can overwrite the default Oxygen one by placing a new boot animation in the /system/media folder.

The oxygen one is built in to the framework of Android, it replaces the Android text with a shine that you would see on 100% AOSP roms or in the emulator for the SDK. All you have to do is, like you said put your own bootanimation in /system/media/bootanimation.zip and you should be right.

Sent from my Nexus S
4th October 2011, 05:29 AM   |  #46  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
238 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
is anybody else having a problem with their voicemail. Mine keeps saying ''feature code you've entered is not valid." It's a clean install. When I restore my nandroid backup it works fine. (coming from AOSP premium v 2.0) Any ideas? Thanks.
4th October 2011, 06:01 AM   |  #47  
Member
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 6
 
60 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Great ROM, but wifi is borderline broken. Works for an hour or so, then I get an error where it says "disconnected" and none of my networks are apparently in range, then it shuts off. Tried fixing permissions, fresh install, wiping dalvik and regular cache, nada. It's a bug in the ROM
4th October 2011, 06:08 AM   |  #48  
tylercarter's Avatar
Senior Member
Flag Illinois
Thanks Meter: 364
 
1,469 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by pandafloski

Great ROM, but wifi is borderline broken. Works for an hour or so, then I get an error where it says "disconnected" and none of my networks are apparently in range, then it shuts off. Tried fixing permissions, fresh install, wiping dalvik and regular cache, nada. It's a bug in the ROM

I have the same problem. Don't know if its radio related or not.

sent from Egypt on a camels back.
4th October 2011, 06:21 AM   |  #49  
irishrally's Avatar
OP Senior Member
California
Thanks Meter: 503
 
3,321 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
I haven't had that problem...yet.

I have seen this though on various other ROMs from time to time , but I don't know why.

Do you have wifi sleep policy set to never?

Are you using the stock kernel?
4th October 2011, 06:56 AM   |  #50  
intelligencexan's Avatar
Senior Member
Flag ajax
Thanks Meter: 94
 
795 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
is this compatible with i9020T model??? i9020T = wind mobile in Canada = 1700 Mhz frequency)

i dont want to take any risks as it is my wife's nexus S

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes