Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,165 Members 37,460 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[How To]Change Your PRL!! Faster Data! (video tutorial)

Tip us?
 
atocream
Old
#361  
atocream's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Mar 2012
Wow

Sent from my Nexus S using XDA
 
jivetrky
Old
#362  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 249
Join Date: Jan 2012
To anyone that has been dropped from Sprint because of too much Roaming data (like let out of your contract)

Do you know if your ESN's are still good? I'm considering either getting forced out and selling my 2 NS4G's, then use that $ to buy new phones on Verizon or just converting my NS4G's to Boost. Wanting to do this mainly because 2 phones are costing us $160 a month and that's ri-god-damn-diculous, So Boost is the likely option but it would be nice to know if the ESN's will be good in case I do want to sell them.
 
big irn
Old
#363  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 45
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by jivetrky View Post
To anyone that has been dropped from Sprint because of too much Roaming data (like let out of your contract)

Do you know if your ESN's are still good? I'm considering either getting forced out and selling my 2 NS4G's, then use that $ to buy new phones on Verizon or just converting my NS4G's to Boost. Wanting to do this mainly because 2 phones are costing us $160 a month and that's ri-god-damn-diculous, So Boost is the likely option but it would be nice to know if the ESN's will be good in case I do want to sell them.
My ESN is still good after they cancelled me.

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

Quote:
Originally Posted by DubsideWICKED View Post
If I was to get dropped by sprint. Would I loose my number or could I keep my number and move to a new company

Sent from my Nexus S 4G using XDA
You have 10 days to transfer to another carrier. If you have not transferred by the end of the 10 days you would lose your number.
 
blitz_7
Old
#364  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 72
Join Date: Jul 2011
Location: NC
For what it's worth the hybrid worked for me. Great tutorial!
 
Karl
Old
#365  
Karl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 468
Posts: 1,520
Join Date: Nov 2009
Location: California
can you use ##775# to change the PRL on the nexus
 
rocket999
Old
#366  
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 310
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Mr.Esp View Post
can you use ##775# to change the PRL on the nexus
If it was that easy I wouldn't have made this tutorial....
Nexus S 4g
Gummy 0.9.0
Matr1x 18.0, 200/1000, 105 live OC
V6 supercharger, 3g turbocharger, and a Verizon PRL!
The Following User Says Thank You to rocket999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Karl
Old
#367  
Karl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 468
Posts: 1,520
Join Date: Nov 2009
Location: California
Quote:
Originally Posted by rocket999 View Post
If it was that easy I wouldn't have made this tutorial....
wasnt trying to be an ass, im coming from the E3D and alot people used QPST and not 775
 
rocket999
Old
#368  
Senior Member - OP
Thanks Meter 123
Posts: 310
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Mr.Esp View Post
wasnt trying to be an ass, im coming from the E3D and alot people used QPST and not 775
I know. I came from an EVO 4g, and all of us used the 775. It is only an HTC think I think however.

I didn't mean to insult you, I thought I was just saying that that method wouldn't work. I'm sorry about that!
Nexus S 4g
Gummy 0.9.0
Matr1x 18.0, 200/1000, 105 live OC
V6 supercharger, 3g turbocharger, and a Verizon PRL!
The Following User Says Thank You to rocket999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
metro77279
Old
#369  
metro77279's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 185
Join Date: Jan 2012
Location: Downey, CA
When I do this, I don't see the R on the signal bars but when I make a phone call verizon says that when roaming I need to dial the area code first. Does that mean that it worked? Woul i get charged for voice roaming?
 
4I-I
Old
#370  
4I-I's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 121
Posts: 748
Join Date: Jul 2011
Location: Stuttgart
Would this work for me on my nexus s 3g in germany on t-mobile? Or is it US only?

sent while eating an ice cream sandwich in the matr1x

I flash roms therefore i am!
I flash roms therefore i am!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes