Post Reply

Temple run high scores

OP rrohanjs

19th April 2012, 04:31 PM   |  #91  
qaz2453's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 107
 
609 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Talking
Just scored 12.2mil
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	12mil.jpg
Views:	158
Size:	39.5 KB
ID:	1013558  
20th April 2012, 07:01 PM   |  #92  
Junior Member
Flag Pescara
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by qaz2453

Just scored 12.2mil


Wow
20th April 2012, 07:12 PM   |  #93  
sotiris82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
126 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Now with the update high scores are not so difficult anymore..however does anyone else have any bug with the spartan challenge;after the update i achieve it but it does not show up..
20th April 2012, 07:20 PM   |  #94  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Smile .
I notice that in the android version 'the man' run faster than ios version.
It' s true or i'm crazy???
20th April 2012, 08:19 PM   |  #95  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
256 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by sotiris82

Now with the update high scores are not so difficult anymore..however does anyone else have any bug with the spartan challenge;after the update i achieve it but it does not show up..

You can't use any of the powerups nor can you use wings. After you get it, you have to die. If you get a powerup after 1mm, it doesn't register. Good luck.
The Following User Says Thank You to esoh For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 08:33 PM   |  #96  
qaz2453's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 107
 
609 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by esoh

You can't use any of the powerups nor can you use wings. After you get it, you have to die. If you get a powerup after 1mm, it doesn't register. Good luck.

That's exactly what happened with me.. I got to 1mil without power ups and I decided to use the wings ... didn't achieve the goal .. was soo annoyed lol

Sent from my Nexus S using XDA
20th April 2012, 09:48 PM   |  #97  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I think that when you use wings for 30 secs and than you have to wait for 30 secs to use wings again.
After update faster run on android is fixed

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
22nd April 2012, 03:41 AM   |  #98  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
407 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
going to pick up a galaxy nexus tomorrow now i get to start over
22nd April 2012, 05:14 AM   |  #99  
Senior Member
Thanks Meter: 734
 
623 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
just surpassed 5mil
22nd April 2012, 01:51 PM   |  #100  
309041291a's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 341
 
2,348 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
5.5 mill.

Nexus S (GSM i9020a)
GummyNex (9.0)
Matrix Kernel (CFS - 19.0)
Lionheart (1000 / 100)
Deep Idle (Off - Sio)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus S General by ThreadRank