FORUMS

[Q] [CWM 6.0.4] Restore Can't Mout System, Pls Help!

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By ryan.ouyang, Junior Member on 6th January 2014, 04:29 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Before i have CM 10.2 installed, and CWM was 6.0.3.4. Yesterday, i try to install CM 11 M2, (before that, i have backup my CM 10.2). but failed to install CM 11 M2 with CWM 6.0.3. So i flash new version CWM to 6.0.4.3 and Update to CM 11 M2 Successful.

But today i wanna roll back to CM 10.2. (I also backed up CM 11 M2 before wipe everything!) Here is the problem!

-- wipe data/factory reset DONE
-- wipe cache partition DONE

-- backup and restore:
Code:
Checking MD5 sums...
Restoring system...
Can't mount /system!
in "-- advanced -- show log"
Code:
W:failed to mount /dev/block/platform/s3c-sdhci.0/by-name/system (Inalid argument)
after that i can't mount /system manually in "Mounts and Storage Menu" but it can be formated, and then mount without error,
Code:
Error mounting /system!
Formatting /system...
Done.
flash update.zip(CM10,11) works fine!
I can't restore any of my backups, with the same error. any one please HELP!!!
Last edited by ryan.ouyang; 6th January 2014 at 04:36 AM.
 
 
6th January 2014, 04:47 AM |#2  
ej8989's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 478
 
More
Try reverting to CWM 6.0.3.4. The only reason you will be using the latest CWM is for flashing kitkat roms.
The Following User Says Thank You to ej8989 For This Useful Post: [ View ]
6th January 2014, 05:03 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ej8989

Try reverting to CWM 6.0.3.4. The only reason you will be using the latest CWM is for flashing kitkat roms.

CWM 6.0.3.4 resolve my problem! Great advice. Thanks!!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes