FORUMS

Help HD+ Only boots into twrp after reboot

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By Francis210790, Junior Member on 8th July 2014, 03:09 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I was using succlent's rom from may 23. Today I saw that there was an update. So I downloaded and wiped then flashed it. after that I booted into it for the first time and installed all of my apps. Everything to seemed be going Ok so I rebooted into recovery deleted my old backup and a made a new backup of my newer rom with twrp. After it was done I rebooted and it would only boot into twrp. Please tell someone knows what's wrong :'(
 
 
8th July 2014, 03:29 AM |#2  
leapinlar's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,814
 
Donate to Me
More
Try restoring your new backup. There is a flag in /bootdata that needs to get reset so it boots to the ROM instead of recovery.

If that does not work, go to my HD/HD+ CWM thread linked in my signature and make a new bootable CWM SD per item 1a and use that to flash the plain stock zip from item 6. Follow that with a factory reset. That should make it bootable again.

If you saved your CM11 backup you may be able to put TWRP back and restore CM11.

Sent from my BN NookHD+ using XDA Premium HD app
8th July 2014, 01:31 PM |#3  
Senior Member
Flag Weymouth
Thanks Meter: 250
 
More
I had this happen to me twice and both times I had to boot to CM on an SD card to break the cycle. Worked fine after that.

Sent from my SPH-L900 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes