FORUMS

Top Forum Discussions

[Q] Can't sign in B&N after rooting NST

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By someonereallyawesome, Junior Member on 30th August 2014, 02:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have rooted my NST. I think that I've done everything correctly but I'm not sure since when I startedvit up it hadn't asked me to sign in google account. That's why I thought that I'd to reset it. When I sign in, after I've connected it to Wi-fi, it gives me an error.
I am a dumbie at the rooting thing, so please explain what to do.
 
 
30th August 2014, 05:27 PM |#2  
NOOK!E's Avatar
Senior Member
Flag [classified]
Thanks Meter: 2,362
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by someonereallyawesome

I have rooted my NST. I think that I've done everything correctly but I'm not sure since when I startedvit up it hadn't asked me to sign in google account. That's why I thought that I'd to reset it. When I sign in, after I've connected it to Wi-fi, it gives me an error.
I am a dumbie at the rooting thing, so please explain what to do.

Which rooting package did you use to root?

What firmware is your device on? (HINT - go into Settings -> Device Info -> About Your NOOK and find "Software Version")
30th August 2014, 05:54 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by thenookieforlife3

Which rooting package did you use to root?

What firmware is your device on? (HINT - go into Settings -> Device Info -> About Your NOOK and find "Software Version")

I've rooted it like writen in "make use of" Hack Your Nook Simple Touch Into a Super E-Reader in Three Easy Steps.
and I can't go to settings since I can't set it up. I can only reach the Wi-fi selection page.
30th August 2014, 05:56 PM |#4  
NOOK!E's Avatar
Senior Member
Flag [classified]
Thanks Meter: 2,362
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by someonereallyawesome

I've rooted it like writen in "make use of" Hack Your Nook Simple Touch Into a Super E-Reader in Three Easy Steps.
and I can't go to settings since I can't set it up. I can only reach the Wi-fi selection page.

Post the link to the site, please?
30th August 2014, 06:17 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by thenookieforlife3

Post the link to the site, please?

Send you a direct message.
30th August 2014, 06:43 PM |#6  
NOOK!E's Avatar
Senior Member
Flag [classified]
Thanks Meter: 2,362
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by someonereallyawesome

Send you a direct message.

Replied to your PM.

If I helped, could I get a few post thanks?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes