Backup+ Lets You Backup Your App Data on Android Lollipop

Even though Android 5.0 Lollipop hasn’t yet seen its official release, quite … more

TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more
Post Reply

[Q] No celluar service after wiping and flash new roms

OP Protoroll

7th August 2014, 03:43 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
32 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I recently decided to get back in the trying customized software after taking almost a year and half break from regularly doing it back on my Nexus S. Everything was going smoothly at first and I choose the latest version of liquidsmooth as first at bat and it worked like a charm until the cellular radio would not turn on. I tried everything I could find and even tried flashing the latest radio while on the rom, but no dice. I had to flash the stock image and it worked again, but when I tried flashing again same problem. I even tried slim rom after my second attempt with liquid and the radio just would not work. Wifi worked like a charm but no cellular at all. Can anyone help me with this. I really liked what I got to play around with on liquidsmooth, but I need my phone to actually function as phone. For now I am back to stock until I can find a solution.
8th August 2014, 01:45 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Arizona
Thanks Meter: 112
 
372 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Which stock image did you flash? I recommend
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53353625
Last edited by jrebo; 8th August 2014 at 01:48 AM.
8th August 2014, 03:05 AM   |  #3  
Skripka's Avatar
Senior Member
On the top Loading Rail
Thanks Meter: 638
 
1,456 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Lemme guess...you were using twrp to flash 4.4 ROMs
8th August 2014, 04:51 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
32 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by jrebo

Which stock image did you flash? I recommend
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53353625

I did flash that one. It's what I'm running now until I can figure out how to get my custom flashes working.
8th August 2014, 04:53 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
32 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Skripka

Lemme guess...you were using twrp to flash 4.4 ROMs

Yes. I read that as long as I used version 2.6.3.3 or higher, it would be fine.
8th August 2014, 05:01 PM   |  #6  
Skripka's Avatar
Senior Member
On the top Loading Rail
Thanks Meter: 638
 
1,456 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Protoroll

Yes. I read that as long as I used version 2.6.3.3 or higher, it would be fine.

"would be fine" in the sense that it has been common knowledge since 4.4 CyanogenMod builds started in November 2013...that TWRP does not work on L900 for AOSP-base 4.4, and it never has. And by the looks of things never will, as there's been no progress on L900 TWRP working in months,

Use PhilZ to flash and odds are your radios will magically work.
8th August 2014, 05:09 PM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
32 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Skripka

"would be fine" in the sense that it has been common knowledge since 4.4 CyanogenMod builds started in November 2013...that TWRP does not work on L900 for AOSP-base 4.4, and it never has. And by the looks of things never will, as there's been no progress on L900 TWRP working in months,

Use PhilZ to flash and odds are your radios will magically work.

Alright, thank you for the help. I will try PhilZ and see how it goes.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes