Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

no cellular signal on my note 2

OP nojump

21st July 2014, 10:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Colonial Heights
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Hey I need a little bit of help. I was running jlmancuso's Verizon port on my note 2. My phone decided to reboot itself and it got stuck on the boot screen. I got tired of waiting so I used philz recovery and formatted my device and loaded the Rom back on my phone. When it booted, I lost all cellular connections. It still works on Wi-Fi. I've the the ##scrtn# code but it doesn't work. I've called Sprint and they tried to help me reprovision it but they couldn't either. I tried to restore using Kies but my phone won't connect. I have returned to stock with Odin but still no signal. Please if you have any advice let me know. Thank you.
21st July 2014, 11:28 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Same problem here with the same situation!
21st July 2014, 11:33 PM   |  #3  
jlmancuso's Avatar
Senior Member
Flag houston, tx
Thanks Meter: 5,360
 
5,044 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Those fixes require a sprint rom most times. Flash community rom or chaz's classic 4.4.2 and use your dialer codes there.

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
21st July 2014, 11:39 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Colonial Heights
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by jlmancuso

Those fixes require a sprint rom most times. Flash community rom or chaz's classic 4.4.2 and use your dialer codes there.

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app

I have tried those codes with the stock Rom I loaded with Odin. Nothing works. Although I did get a signal for about 10 minutes when my phone was charging running your Verizon port...
21st July 2014, 11:55 PM   |  #5  
jlmancuso's Avatar
Senior Member
Flag houston, tx
Thanks Meter: 5,360
 
5,044 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Odd. When you go into setting about device status is your phone number/esn/etc correct or showing unknown?

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
22nd July 2014, 12:04 AM   |  #6  
OP Junior Member
Flag Colonial Heights
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by jlmancuso

Odd. When you go into setting about device status is your phone number/esn/etc correct or showing unknown?

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app

It's all showing unknown. I'm not that worried about my phone, I have insurance through Best Buy so a new one will be in Wednesday. I just don't want this to happen again.
22nd July 2014, 12:16 AM   |  #7  
jlmancuso's Avatar
Senior Member
Flag houston, tx
Thanks Meter: 5,360
 
5,044 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Yes it is not a huge issue and should not be very hard. I would suggest flashing the current community rom (has modified hiddenmenu.apk) then run the dialer code that resets phone and starts hands free activation.

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
22nd July 2014, 02:45 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag Colonial Heights
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by jlmancuso

Yes it is not a huge issue and should not be very hard. I would suggest flashing the current community rom (has modified hiddenmenu.apk) then run the dialer code that resets phone and starts hands free activation.

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app

I tried that and it didn't work either.
22nd July 2014, 02:52 AM   |  #9  
jlmancuso's Avatar
Senior Member
Flag houston, tx
Thanks Meter: 5,360
 
5,044 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Did you try ##yourmslhere# and set everything to zero's then hands free activation?

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
22nd July 2014, 04:13 AM   |  #10  
OP Junior Member
Flag Colonial Heights
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by jlmancuso

Did you try ##yourmslhere# and set everything to zero's then hands free activation?

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app

Yes I tried that too. My phone just sits there and looks stupid.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes