Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can anyone help me?

OP etoran

30th August 2014, 08:45 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
My Sprint Galaxy Note 2 crashed, doesn't go through the setup process when it is hard reset, can't even find the factory reset, download speeds are slow, and this (see thumb) pops up when I am not in an app... My phone was rooted but was having issues for a little while but then it shut off without the logo, just to black. Please direct me in how to fix this!! I want my phone back
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-30-11-34-01.png
Views:	44
Size:	143.8 KB
ID:	2918467  
31st August 2014, 09:51 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
583 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by etoran

My Sprint Galaxy Note 2 crashed, doesn't go through the setup process when it is hard reset, can't even find the factory reset, download speeds are slow, and this (see thumb) pops up when I am not in an app... My phone was rooted but was having issues for a little while but then it shut off without the logo, just to black. Please direct me in how to fix this!! I want my phone back

i remember seeing a thread about this problem..ill see if I can find it and link it for you

EDIT: I found the thread where someone asked about this problem but he didn't get a reply . are you able to get into recovery?
Last edited by coolwater22; 31st August 2014 at 10:27 PM.
The Following User Says Thank You to coolwater22 For This Useful Post: [ View ]
31st August 2014, 10:42 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Yeah I can get into recovery. I found this thread and am going to try it out: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2086769
1st September 2014, 12:31 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
583 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
http://forum.xda-developers.com/show...51676&page=174

so apparently vrojas solved the issue by going into the terminal and it took it off..above is the link. Did u do a clean install?

Quote:
Originally Posted by etoran

Yeah I can get into recovery. I found this thread and am going to try it out: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2086769

have you tried to flash a different rom and see if that helps?
Last edited by coolwater22; 1st September 2014 at 12:56 AM.
1st September 2014, 04:53 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Thumbs up How to turn off factory mode!
So that's what it ended up being, factory mode. I'm surprised there isn't a specific thread about it on xda but with a Google search I was able to find the solution. Vrojas had the right idea but the action was unclear. The way I fixed my problem was to root my phone. Then download ES File Explorer from Google play. Open “ES File Explorer” and press on the very top left icon which will open a side menu. Go down to Tools and turn on “Root Explorer”. Go to Local > / Device > efs > FactoryApp and open*factorymode*as text in “ES Note Editor”. Change it from*OFF*to*ON*and save it. Open*keystr*as text in “ES Note Editor”, change it from*OFF*to*ON*and save it. Reboot your phone and voila
The Following User Says Thank You to etoran For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes