Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,880 Members 50,981 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Porting note 3 rom on note 2

Tip us?
 
ichristianp16
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 32
Join Date: Aug 2009
Default Porting note 3 rom on note 2

Anybody working on or know someone who's working on the latest tw ROM for note 3 or s5 for the note 2 ? Starting to get bored with the stock AOSP roms

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
 
Double0EK
Old
#2  
Double0EK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 840
Posts: 2,057
Join Date: May 2010
Go to the AT&T forums. They have a few Roms that have Note 3 and S5 features. Im using DN3.
 
safeplayer22
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 572
Join Date: Jan 2009
Location: New York
I went to check out the DN3 thread. Can you tell me if there is anything else that I need to flash (modem, etc.) other than the ROM itself? Any step by steps that you did to make your phone work with the DN3 rom would be appreciated.
 
Coug76
Old
#4  
Coug76's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 707
Posts: 1,908
Join Date: Feb 2011
Location: East of Seattle
Quote:
Originally Posted by safeplayer22 View Post
I went to check out the DN3 thread. Can you tell me if there is anything else that I need to flash (modem, etc.) other than the ROM itself? Any step by steps that you did to make your phone work with the DN3 rom would be appreciated.
You'll need to flash the mk7 modem after the ROM. I have no idea why the devs over there bundle modem into roms...

Hastily spouted for your befuddlement
The Following User Says Thank You to Coug76 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cnote74
Old
#5  
cnote74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,552
Posts: 3,841
Join Date: Nov 2010
Location: oklahoma city

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Coug76 View Post
You'll need to flash the mk7 modem after the ROM. I have no idea why the devs over there bundle modem into roms...

Hastily spouted for your befuddlement
The AT&T port of DN3 V5 doesn't have a modem in it only the original n7100 rom has a modem in it.
sent from the depths of androidinsomnia always lurking around somewhere
The Following User Says Thank You to cnote74 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mexigga
Old
#6  
mexigga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 1,038
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles
Check out the EZKat 4.4.2 ROM in the At&t forums... Yes you will need to flash the mk7 modem afterwards.

Thx @Coug76
Samsung Galaxy Note 2 - T889 - TW4.4*eZKAT* Kernel: AGNi
Samsung Galaxy Note 10.1 * ROM: Hyperdrive RLS8

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MediaTek Continues Steps Towards Being Developer-Friendly

Not too long ago MediaTek was very closed off towards the mobile developer … more

Sony PS4 Remote Play Ported to All Android Devices

Im pretty sure that every informed gamer out there perked their ears up when Sony came out … more

Change Your Samsung Galaxy S2’s Dialer Background in Real Time

As with anything, if youve looked at something long enough, things can … more

Increase Your Multitasking Workflow with C-Floating Windows

Technology has put life on the fast track. Lazy, relaxed days have turned into … more