Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,106 Members 40,521 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] no signal and data when installing latest pacman rom

Tip us?
 
ntran239
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2011
Default [Q] no signal and data when installing latest pacman rom

Please help noob here and I'm having problems with the latest ROM from pacman 4.4 build. Every time I install I do not get any data or signal. Also when I try to sign into Google even with WiFi on I get message saying unreliable connection or I'm not signed up for data if issue persist to contact customer service any help will b appreciated.
 
xBkKx
Old
#2  
xBkKx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 465
Join Date: Sep 2011
Location: Texas
What build are you trying to install, have you tried re-downloading the ROM also if you're trying to flash a different kernel with the ROM you have to let it boot once before doing so.
The Following User Says Thank You to xBkKx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ntran239
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by xBkKx View Post
What build are you trying to install, have you tried re-downloading the ROM also if you're trying to flash a different kernel with the ROM you have to let it boot once before doing so.
I have tried downloading all the updates that pacman released in august. I also downloaded the 20140825 and 20140819 twice and still not working. everything works fine with the 4.3 pacrom. Thanks for reply.
 
ntran239
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2011
Found solution to no data or signal on 4.4 here is a link if anyone else runs into this problem http://forum.xda-developers.com/show...php?p=52754863. Big thanks to ducter
 
xBkKx
Old
#5  
xBkKx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 465
Join Date: Sep 2011
Location: Texas
Interesting, never had that issue myself but glad you found a solution!
 
ntran239
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by xBkKx View Post
Interesting, never had that issue myself but glad you found a solution!
Yea its weird reading the thread it only happens to some phones. I guess I just had one of those phones.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more

Play Music on Android Wear with Stellio Music Player

Android Wear smartwatchesare growing inpopularity every day. Some devices have already … more

Schedule is up for xda:devcon ’14

With xda:devcon ’14 just around the corner, and the venue close to selling out, there is a lot … more