FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

AT&T Samsung Galaxy Note 3 v4.4.2- rooted with towel

3rd July 2014, 09:59 PM |#1  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
I'm rooted through towel and tried to install safestrap.. Installed the .apk then made it ra1n.. Problem is- nothing shows that it's loaded. I restarted and didn't get the option to go into recovery
See attached for phone specs
 
 
3rd July 2014, 10:06 PM |#2  
Junior Member
Flag Vermont
Thanks Meter: 1
 
More
I had the same issue. I rebooted and reinstalled it a few times and I was in business.
3rd July 2014, 10:54 PM |#3  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Tried rebooting and reinstalling still nada
3rd July 2014, 10:56 PM |#4  
jerrycoffman45's Avatar
Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 715
 
More
Install busybox
3rd July 2014, 11:05 PM |#5  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Busybox is installed
3rd July 2014, 11:06 PM |#6  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Keep getting this
4th July 2014, 01:04 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Love to know if get successful.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
4th July 2014, 09:09 PM |#8  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Well it was user error . I never went in to busybox itself . Once i opened the app I installed it from within .reinstalled ss and it worked
18th July 2014, 09:13 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by nycokla

Well it was user error . I never went in to busybox itself . Once i opened the app I installed it from within .reinstalled ss and it worked

Thanks man! I just ran into this same problem. Installed BB, but never actually went into it and loaded. Doh!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes