FORUMS

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

AT&T Samsung Galaxy Note 3 v4.4.2- rooted with towel

152 posts
Thanks Meter: 44
 
By nycokla, Senior Member on 3rd July 2014, 09:59 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm rooted through towel and tried to install safestrap.. Installed the .apk then made it ra1n.. Problem is- nothing shows that it's loaded. I restarted and didn't get the option to go into recovery
See attached for phone specs
 
 
3rd July 2014, 10:06 PM |#2  
Junior Member
Flag Vermont
Thanks Meter: 1
 
More
I had the same issue. I rebooted and reinstalled it a few times and I was in business.
3rd July 2014, 10:54 PM |#3  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Tried rebooting and reinstalling still nada
3rd July 2014, 10:56 PM |#4  
jerrycoffman45's Avatar
Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 768
 
More
Install busybox
3rd July 2014, 11:05 PM |#5  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Busybox is installed
3rd July 2014, 11:06 PM |#6  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Keep getting this
4th July 2014, 01:04 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Love to know if get successful.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
4th July 2014, 09:09 PM |#8  
nycokla's Avatar
OP Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 44
 
More
Well it was user error . I never went in to busybox itself . Once i opened the app I installed it from within .reinstalled ss and it worked
18th July 2014, 09:13 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by nycokla

Well it was user error . I never went in to busybox itself . Once i opened the app I installed it from within .reinstalled ss and it worked

Thanks man! I just ran into this same problem. Installed BB, but never actually went into it and loaded. Doh!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes