FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

[Q] n900t mobo in a sprint note 3

2 posts
Thanks Meter: 1
 
By serranox3, Junior Member on 21st August 2014, 10:11 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.
The Following User Says Thank You to serranox3 For This Useful Post: [ View ]
 
 
21st August 2014, 10:26 PM |#2  
mrej201's Avatar
Senior Member
Flag union city NJ
Thanks Meter: 106
 
More
put a case bro
21st August 2014, 10:30 PM |#3  
Febby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,279
 
More
Quote:
Originally Posted by serranox3

I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.

I think the antennas are different in the layout... at least in previous models haha. No idea.
21st August 2014, 10:49 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
So it wont fit?
24th August 2014, 06:47 PM |#5  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 779
 
More
Quote:
Originally Posted by serranox3

So it wont fit?

From what I've seen in pictures for motherboards on ebay, the antennae connection looks to be in the same location. As for other components idk if their locations are 100% same... So it Might fit...might...
25th August 2014, 07:32 AM |#6  
bipoler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
More
you could just switch to sprint, they have a great promotion running {laughing out loud} /s

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes