FORUMS

Is the LG G4’s Camera Really DSLR-worthy?

After months of anticipation, the LG G4 was finally unveiled today, showing off an … more

SuperSU Beta Updates With Minor Fix For Galaxy S6

ChainFire’s root permissions app SuperSU has updated to v.2.49 to fix audits on … more

LG G4 Day Event Coverage: Specs, Features, Design & More!

LG has been teasing us with a countdown for a while now, and today it reached … more

Xposed Modules to Modify Email – XDA Xposed Tuesday

Even though we have Dropbox and other ways to share files, people still want … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] n900t mobo in a sprint note 3

21st August 2014, 10:11 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.
The Following User Says Thank You to serranox3 For This Useful Post: [ View ]
 
 
21st August 2014, 10:26 PM |#2  
mrej201's Avatar
Senior Member
Flag union city NJ
Thanks Meter: 105
 
More
put a case bro
21st August 2014, 10:30 PM |#3  
Febby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,274
 
More
Quote:
Originally Posted by serranox3

I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.

I think the antennas are different in the layout... at least in previous models haha. No idea.
21st August 2014, 10:49 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
So it wont fit?
24th August 2014, 06:47 PM |#5  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 749
 
More
Quote:
Originally Posted by serranox3

So it wont fit?

From what I've seen in pictures for motherboards on ebay, the antennae connection looks to be in the same location. As for other components idk if their locations are 100% same... So it Might fit...might...
25th August 2014, 07:32 AM |#6  
bipoler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
More
you could just switch to sprint, they have a great promotion running {laughing out loud} /s

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes