Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more

XDA Partners with LG for Developer Challenge

Many Android enthusiasts know the name LG. LG is the maker of some Google Nexus devices and some … more
Post Reply

[Q] n900t mobo in a sprint note 3

21st August 2014, 10:11 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.
The Following User Says Thank You to serranox3 For This Useful Post: [ View ]
21st August 2014, 10:26 PM   |  #2  
mrej201's Avatar
Senior Member
Flag union city NJ
Thanks Meter: 102
 
673 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
put a case bro
21st August 2014, 10:30 PM   |  #3  
Febby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,254
 
3,218 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by serranox3

I have a tmonile note 3 but the bezel is all scratched and ugly looking. A friend of mine is selling me a sprint note 3 that he doesnt use anymore. Can i just fit my tmobile motherboard in his sprint note 3 or is it different than the sprint version? Please help. Thannks in advance.

I think the antennas are different in the layout... at least in previous models haha. No idea.
21st August 2014, 10:49 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
So it wont fit?
24th August 2014, 06:47 PM   |  #5  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 510
 
1,474 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by serranox3

So it wont fit?

From what I've seen in pictures for motherboards on ebay, the antennae connection looks to be in the same location. As for other components idk if their locations are 100% same... So it Might fit...might...
25th August 2014, 07:32 AM   |  #6  
bipoler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
317 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
you could just switch to sprint, they have a great promotion running {laughing out loud} /s

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes