Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

N900tuvudnf6 rootable?

OP RealityFails

22nd August 2014, 03:49 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Is this current firmware rootable or do I need to downgrade via Odin to e6?
22nd August 2014, 04:12 AM   |  #2  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 535
 
1,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by RealityFails

Is this current firmware rootable or do I need to downgrade via Odin to e6?

Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.
22nd August 2014, 04:52 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno

Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.


I know this is the T-Mobile section, I have a T-Mobile note 3. But my firmware is on f6 and not f4 and when I Googled it nothing came up. Here's a screenshot.
22nd August 2014, 05:02 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno

Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.


I know this is the T-Mobile section, I have a T-Mobile note 3. But my firmware is on f6 and not f4 and when I Googled it nothing came up. Here's a screenshot.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-21-20-50-15.png
Views:	219
Size:	192.5 KB
ID:	2907257  
22nd August 2014, 05:41 AM   |  #5  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 535
 
1,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Looks like a S5 Rom and S5 baseband
22nd August 2014, 06:34 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno

Looks like a S5 Rom and S5 baseband

Is this good or bad?
22nd August 2014, 06:49 AM   |  #7  
widto08's Avatar
Senior Member
Roseville, MI
Thanks Meter: 37
 
188 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Did you just get the phone?
Last edited by widto08; 22nd August 2014 at 06:54 AM.
22nd August 2014, 07:58 AM   |  #8  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 535
 
1,501 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by RealityFails

Is this good or bad?

I really don't know, it could just be a side effect of a custom rom. Anyway lets assume you have already tripped knox, you should be able to run NF4 full firmware and then root with cf autoroot. I'm currently on NF4 knox tripped root and custom recovery
22nd August 2014, 09:49 PM   |  #9  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno

I really don't know, it could just be a side effect of a custom rom. Anyway lets assume you have already tripped knox, you should be able to run NF4 full firmware and then root with cf autoroot. I'm currently on NF4 knox tripped root and custom recovery

But my note 3 is on stock. Touchwiz and everything
22nd August 2014, 09:51 PM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
What can I do to check if it's a custom rom?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes