Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,408 Members 52,900 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

N900tuvudnf6 rootable?

Tip us?
 
RealityFails
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
Default N900tuvudnf6 rootable?

Is this current firmware rootable or do I need to downgrade via Odin to e6?
 
louforgiveno
Old
#2  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 494
Posts: 1,461
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by RealityFails View Post
Is this current firmware rootable or do I need to downgrade via Odin to e6?
Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.
"I was looking back to see, If she was looking back to see, If I was looking back at her"
 
RealityFails
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno View Post
Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.

I know this is the T-Mobile section, I have a T-Mobile note 3. But my firmware is on f6 and not f4 and when I Googled it nothing came up. Here's a screenshot.
 
RealityFails
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno View Post
Just to be clear, this is the T-Mobile thread and the most recent version is NF4 and it is rootable. Not sure if the version you're asking for was a typo.

I know this is the T-Mobile section, I have a T-Mobile note 3. But my firmware is on f6 and not f4 and when I Googled it nothing came up. Here's a screenshot.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-21-20-50-15.png
Views:	218
Size:	192.5 KB
ID:	2907257  
 
louforgiveno
Old
#5  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 494
Posts: 1,461
Join Date: Jun 2010
Looks like a S5 Rom and S5 baseband
"I was looking back to see, If she was looking back to see, If I was looking back at her"
 
RealityFails
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno View Post
Looks like a S5 Rom and S5 baseband
Is this good or bad?
 
widto08
Old
(Last edited by widto08; 22nd August 2014 at 06:54 AM.)
#7  
widto08's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 188
Join Date: Nov 2008
Location: Roseville, MI
Did you just get the phone?
Gn3, rooted stock, knox 0x0
Galaxy S 4, Stock, rooted, hybrid bootloader/modem, no knox
Samsung Note 10.1 rooted, stock
Galaxy S 3, Stock, rooted!!! passed down to my son
Retired;
HTC One S rooted, for sale
Galaxy S Vibrant, rooted, Slim ICS 4.04
Rooted G1

Thanks to all the DEV's that made my G1 a DREAM, my Galaxy S so VIBRANT, my GS3 nearly perfect @ SGH-T999, and my Note 3&10.1 Noteworthy

Quote:
Originally Posted by Z҉A҉L҉G҉O̚̕̚ View Post
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
 
louforgiveno
Old
#8  
louforgiveno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 494
Posts: 1,461
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by RealityFails View Post
Is this good or bad?
I really don't know, it could just be a side effect of a custom rom. Anyway lets assume you have already tripped knox, you should be able to run NF4 full firmware and then root with cf autoroot. I'm currently on NF4 knox tripped root and custom recovery
"I was looking back to see, If she was looking back to see, If I was looking back at her"
 
RealityFails
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by louforgiveno View Post
I really don't know, it could just be a side effect of a custom rom. Anyway lets assume you have already tripped knox, you should be able to run NF4 full firmware and then root with cf autoroot. I'm currently on NF4 knox tripped root and custom recovery
But my note 3 is on stock. Touchwiz and everything
 
RealityFails
Old
#10  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: Feb 2013
What can I do to check if it's a custom rom?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes