Post Reply

problem with dialer

OP boricua6

10th July 2014, 10:10 PM   |  #1  
boricua6's Avatar
OP Member
Flag carolina,buenaventura,Puerto Rico
Thanks Meter: 33
 
89 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
fc contac and dialer any help

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1405026586969.jpg
Views:	24
Size:	54.6 KB
ID:	2844602  
11th July 2014, 12:36 PM   |  #2  
dwitherell's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 8,587
 
3,970 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by boricua6

fc contac and dialer any help

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app

Screenshot shows you are in a VoLTE area, and you have wanam xposed installed. Do you have the option to show call button in contacts enabled? If so, turn it off. Not sure it'll help but it's about all I can offer given the minimal info obtainable from a screenshot.
The Following User Says Thank You to dwitherell For This Useful Post: [ View ]
11th July 2014, 04:42 PM   |  #3  
boricua6's Avatar
OP Member
Flag carolina,buenaventura,Puerto Rico
Thanks Meter: 33
 
89 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
good workin im disable and work tanx you so much

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes