Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Do you use MultiROM on AOSP ROMs or CM11s?
AOSP 139 30.55%
CM11s 316 69.45%
Voters: 455. You may not vote on this poll

Post Reply

[MOD] MultiROM v30

OP KINGbabasula

Today, 11:58 AM   |  #1371  
Natakranta's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 2,329
 
1,492 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Hi guys, just to report. I installed MultiROM yesterday on my OPO. I used to use it few months ago on my Nexus 5 (currently my wife's) so I'm familiar with the routine.
@kantjer made some nice repacks for MultiROM TWRP, his post with links to downloads.

There are cool MultiROM themes for MultiROM TWRP, downloads here.

I'm using SlimSaber-bacon-4.4.4-20141126 as primary, karnel is patched for MultiROM.
And Robbie's Slim-bacon-5.0.alpha.0.4-UNOFFICIAL-20141126-0138 as secondary with PA micro gapps and SuperSU 2.35.
All good
Thanks @KINGbabasula!

The Answer to The Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything is: CLEAN FLASH.
The Following 2 Users Say Thank You to Natakranta For This Useful Post: [ View ]
Today, 12:34 PM   |  #1372  
House.m.d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Im new on Opo. I flashed Multirom yesterday. CM12 Temasek prev.4 as Primary with AK 024, CM11 Temasek 162.1 as second and finally Stock CM11 11.0-XNPH38R with AK 077 as third.
My Question: Can I update Stock to XNPH44R only with wiping dalvik and cache?
Today, 01:32 PM   |  #1373  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Flag Darkside
Thanks Meter: 8,431
 
12,797 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by House.m.d

Im new on Opo. I flashed Multirom yesterday. CM12 Temasek prev.4 as Primary with AK 024, CM11 Temasek 162.1 as second and finally Stock CM11 11.0-XNPH38R with AK 077 as third.
My Question: Can I update Stock to XNPH44R only with wiping dalvik and cache?

Yes, you can, from multirom list roms, flash zip, after flashing wipe cache

Sent from my Darkside of 1+1
The Following User Says Thank You to xanthrax For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes