Post Reply

[Toolkit][GUI]OnePlus One Toolkit by manudroid19

OP manudroid19

5th February 2015, 07:07 PM   |  #601  
Junior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Can I use the Method 2 on 44s?
7th February 2015, 04:42 AM   |  #602  
Member
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
More
Everytime i go to fastboot mode toolkit stops detecting my device and get some error that android device not recognised or something what can i do to fix this ?
12th February 2015, 03:28 AM   |  #603  
tnap1979's Avatar
Senior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 14
 
119 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Question does a one+ 1 mac toolkit exist??
just curious,
i know a couple oneplus one owners who dont use windows machines..
is there any chance of a 1+1 toolkit mac version existing somewhere???
i personally own a nexus 5 and windows machine, so im asking on a few of my friends behalf's
thanks everyone
13th February 2015, 11:47 PM   |  #604  
no_username_available's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 41
 
336 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
will this work on 05Q update?
14th February 2015, 04:40 PM   |  #605  
Member
Thanks Meter: 2
 
63 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Unhappy Unresponsive One plus after flashing ColorOS120...HELP
I seem to have bricked my oneplus after I flashed ColorOS120 using your toolkit. I have tried to make it into Fastboot with no luck. I have no idea what may have happened. The log said everything was installed properly.
All I get when I press the button is a vibration from the phone. No light, no screen, nothing just a BUZZZ when i hold down the power button. Has anybody had this issue?
Can anyone direct me to the unbricking section? Anything I can to to recover from this?
The phone was rooted and the bootloader unlocked previously
If I continue to hold down the power button + vol up; it just vibrates once again. This will keep on going as long as I hold these buttons down.
Last edited by hermeez; 14th February 2015 at 05:15 PM.
20th February 2015, 09:48 PM   |  #606  
Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 5
 
32 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
Device not detected on fastboot mode.
The driver is installed properly.
23rd February 2015, 07:06 PM   |  #607  
Member
Thanks Meter: 5
 
36 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Hmm
My anti-vitus found a 'trojan'. Why is that, does it also download(connect to the web) ?

I was about to go back to CM11 not sure if this softwear will help and with the trojan IDK


Edit: Found my answer in the comments.
Last edited by Peninaa; 23rd February 2015 at 07:09 PM. Reason: Update
Yesterday, 01:47 AM   |  #608  
Member
Flag frankenmuth
Thanks Meter: 20
 
59 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
same here
Quote:
Originally Posted by hermeez

I seem to have bricked my oneplus after I flashed ColorOS120 using your toolkit. I have tried to make it into Fastboot with no luck. I have no idea what may have happened. The log said everything was installed properly.
All I get when I press the button is a vibration from the phone. No light, no screen, nothing just a BUZZZ when i hold down the power button. Has anybody had this issue?
Can anyone direct me to the unbricking section? Anything I can to to recover from this?
The phone was rooted and the bootloader unlocked previously
If I continue to hold down the power button + vol up; it just vibrates once again. This will keep on going as long as I hold these buttons down.

The exact same thing has happenned to me. I've tried everything I can think of. Tried a recovery toolkit that was supposed to recover even without fastboot mode. All I got from it was a bunch of adware on my computer from it. If you figure anything out please post what it is. I have to use my old phone for now.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes