FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

 View Poll Results: Do you want Android L style to be integrated in KK builds?

Sure, why not
 
41 Vote(s)
67.21%
Hell NO!
 
10 Vote(s)
16.39%
I don't care
 
10 Vote(s)
16.39%

[ROM][5.1.1][06/30] SlimSaber - bacon [SlimLP Unofficial Builds]

5,533 posts
Thanks Meter: 27,589
 
By fusionjack, Recognized Contributor on 25th August 2014, 02:40 PM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Yesterday, 08:47 PM
Paoliz's Avatar
Senior Member
Flag Napoli
Thanks Meter: 148
 
More
Sometimes with this ROM, there isn't vibration with hardware buttons, sometimes disappear, and after some seconds reappear, even with stock kernel and also with AK... Solutions?

Inviato dal mio OnePlus One
 
 
Yesterday, 09:00 PM
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by playya

I am on the same version of TWRP as you and I have never had an issue but first off prior to asking for help yes I would of

Flashed a newer version of TWRP especially if I remember reading about people bootlooping
just flashed the rom alone to see if it booted up fine
checked the xposed thread to see compatibility issues with latest slimsaber
made sure the gapps were up to date and I did not have a bad download.

Plenty of things out there that could cause a possible bootloop and like I said earlier its our responsibility to at least troubleshoot

Good luck and I hope you get it sorted out if not. Download Titanium backup and it will create a zip with your apps and data that you dont want to restore through the play store

Thanks for your time and kindness to answer, i tried flashing the rom only right just now with the newest twrp... Still bootloop... Should i flash xposed too att the same time since i have it activated right now? Ps: thank god for Nandroidbackups

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
Yesterday, 09:02 PM
playya's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 2,275
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 3ddfknmontana

Thanks for your time and kindness to answer, i tried flashing the rom only right just now with the newest twrp... Still bootloop... Should i flash xposed too att the same time since i have it activated right now? Ps: thank god for Nandroidbackups

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app

I wouldn't, I also would try /format system when flashing but you would also have to flash gapps as well. If you are not familiar with this please pm and I can further discuss with you
Yesterday, 09:17 PM
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by playya

I wouldn't, I also would try /format system when flashing but you would also have to flash gapps as well. If you are not familiar with this please pm and I can further discuss with you

WORKEEDDD!!!, wiped /system, flashed rom + gapps. Thanks for your replies!!

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
Yesterday, 09:55 PM
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
More
Quote:
Originally Posted by Villelj

Is there still any graphics issues on 5.1? I'm still on 5.0.2 because of this...

Graphics issues are gone on 5.1.1 after a Clash of Clans update it got fixed. The JIRA ticket was also closed so finally we can switch to any ROM without worries

Sent from my A0001 using Tapatalk
Yesterday, 10:33 PM
obtained's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 343
 
More
Quote:
Originally Posted by 3ddfknmontana

WORKEEDDD!!!, wiped /system, flashed rom + gapps. Thanks for your replies!!

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app

But /system gets formatted when you install the ROM.. ?
Last edited by obtained; Yesterday at 10:45 PM.
Yesterday, 10:56 PM
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by obtained

But /system gets formatted when you install the ROM.. ?

I know... Usually did by itself... So if u think thst wasn't the prob, maybe its because I was flashing rom without gapps...?

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
Yesterday, 11:28 PM
obtained's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 343
 
More
Quote:
Originally Posted by 3ddfknmontana

I know... Usually did by itself... So if u think thst wasn't the prob, maybe its because I was flashing rom without gapps...?

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app

Oh I don't think it had anything to do with gapps. I can't make sense of it, sometimes strange things like that just happen?
Today, 01:53 AM
chikimonke's Avatar
Recognized Contributor
Flag Santa Clara, CA
Thanks Meter: 5,184
 
More
Quote:
Originally Posted by obtained

But /system gets formatted when you install the ROM.. ?

It does, but anything that has a backup script will survive. I personally always manually wipe system before any ROM update, I've run into very few problems because of it. Sure it takes a couple extra steps and minutes in recovery, but it's worth the generally stable rom after the fact.
Subscribe to Thread

Tags
bacon, sabermod, slimkat, slimsaber, unofficial
Thread Tools