Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,481 Members 53,633 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][OFFICIAL][4.4.4]OnePlus AOSP

Tip us?
 
Skazki
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2012
Location: Moscow
Default [ROM][OFFICIAL][4.4.4]OnePlus AOSP

https://forums.oneplus.net/threads/r...us-aosp.65482/

"Chinese" version of OnePlus One (A0001 model) has problem with install. Script check for version and aborted it. I was trying to edit this and remove some words, but its not help. Any ideas how to fix it from XDA members? Thx.
 
Mnt-XDA
Old
#2  
Mnt-XDA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 261
Posts: 262
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Skazki View Post
https://forums.oneplus.net/threads/r...us-aosp.65482/

"Chinese" version of OnePlus One (A0001 model) has problem with install. Script check for version and aborted it. I was trying to edit this and remove some words, but its not help. Any ideas how to fix it from XDA members? Thx.
I tried working from twrp
 
Skazki
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2012
Location: Moscow
Quote:
Originally Posted by Mnt-XDA View Post
I tried working from twrp
Has you a "chinese" OnePlus? Which was made with ColorOS rom? If yes, that's strange...
 
Mnt-XDA
Old
#4  
Mnt-XDA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 261
Posts: 262
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Skazki View Post
Has you a "chinese" OnePlus? Which was made with ColorOS rom? If yes, that's strange...
Yes
 
dansou901
Old
#5  
Recognized Contributor
Thanks Meter 880
Posts: 2,358
Join Date: Apr 2012
Location: Aachen
Quote:
Originally Posted by Skazki View Post
https://forums.oneplus.net/threads/r...us-aosp.65482/

"Chinese" version of OnePlus One (A0001 model) has problem with install. Script check for version and aborted it. I was trying to edit this and remove some words, but its not help. Any ideas how to fix it from XDA members? Thx.
Yeah. You have to go into updater-script and change "bacon" to "A0001". That should do it.

Sent from my One using XDA Premium 4 mobile app
Current device: Oneplus One 64 GB Sandstone Black
No support via PM! Please ask in a public thread, I'll help you as much as I can.
 
Skazki
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2012
Location: Moscow
Quote:
Originally Posted by dansou901 View Post
Yeah. You have to go into updater-script and change "bacon" to "A0001". That should do it.

Sent from my One using XDA Premium 4 mobile app
I was trying it - doesnt help.
 
vanessaem
Old
#7  
vanessaem's Avatar
Forum Moderator / Recognized Themer
Thanks Meter 9,859
Posts: 11,238
Join Date: Jun 2010
Location: New York

 
DONATE TO ME
Hi,

I'm going to have to close this thread because there is already a similar one here http://forum.xda-developers.com/onep...droid-t2826336.

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes