Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,472 Members 50,286 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Bricked my device

Tip us?
 
pronkjuweel
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by zephiK View Post
fastboot.zip
I downloaded the file, how do I put in on my phone?
 
zephiK
Old
#12  
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,834
Posts: 12,665
Join Date: Aug 2009
Location: New York, NY

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pronkjuweel View Post
I downloaded the file, how do I put in on my phone?
http://forum.xda-developers.com/onep...d-11s-t2840305
Follow the instructions under "Instructions." You'll need fastboot environment set up.. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2788632
Follow me on Twitter! | Scrolling Mods for Various OPO Roms

OnePlus One: Mahdi | Franco Kernel
Older devices: Nexus 5, Nexus 4, Galaxy Nexus, TF101, Nexus S, Samsung Vibrant, G1

The Following User Says Thank You to zephiK For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pronkjuweel
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by zephiK View Post
http://forum.xda-developers.com/onep...d-11s-t2840305
Follow the instructions under "Instructions." You'll need fastboot environment set up.. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2788632
I downloaded the file from the site and followed the instructions, all the steps worked, expect the last one:
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot update -w cm-11.0-XNPH30O-bacon-signed-fastboot.zip
There isn't such an file when I unpack the zip.And if you checked out the attachment on my original post you see that I got an error with this method? Any idea how to fix that? thanks alot.
 
kinghu
Old
#14  
kinghu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 177
Join Date: Apr 2007
Had the same weird boot.sig error when following the CM11s guide too. It seems the last command didn't want to work for me either. Here's how to fix it:

Get the CM11s zip and extract the contents. Stick the OPO into fast boot mode and open your command line.

Then do each command manually (copy/paste):

fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot reboot

Source: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2770535

That should get you back up and running.
Current: OnePlus One (64GB/CN) // Huawei Mediapad X1 // HTC One 802w // iPhone 5s
Previous: Find 5 // Note 2 // Note 1 // iPhone 4 // S2 // iPhone // D500 // Nokia 7710 (Matrix Phone!) // Nokia 3210

Pre-rooted/Googled N7102 stock ROM 4.1.2 // Reset flash counter N7102 // Flash N7102 guide // S Note English templates for N7102 (from N7100)
The Following 3 Users Say Thank You to kinghu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pronkjuweel
Old
#15  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by kinghu View Post
Had the same weird boot.sig error when following the CM11s guide too. It seems the last command didn't want to work for me either. Here's how to fix it:

Get the CM11s zip and extract the contents. Stick the OPO into fast boot mode and open your command line.

Then do each command manually (copy/paste):

fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot reboot

Source: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2770535

That should get you back up and running.
Thank you man! It worked. The rest of you who helped my out also thanks.
The Following 2 Users Say Thank You to pronkjuweel For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
larrypetty
Old
#16  
larrypetty's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 39
Join Date: Aug 2011
Location: Tupelo / Belden Ms
Now that's what I like seeing. People helping others. Great job guys
The Following User Says Thank You to larrypetty For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes