Analysis & Opinion

Flash problem in other Camera...

12 posts
Thanks Meter: 2
By Meneco87, Junior Member on 22nd August 2014, 10:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone have a problem with Flash in other app Camera?? (Example: Google Camera, Procapture, instagram)
I have the last firmware.. (Cm11s)

The Following User Says Thank You to Meneco87 For This Useful Post: [ View ]
24th August 2014, 08:02 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
anyone have this problem?
21st September 2014, 04:13 PM |#3  
URock666's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
I got the same Problem. Stock Camera from CM works well. Google camera needs an we habe to wait for it.
27th September 2014, 07:35 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 56
yes, with Procapture... havent tested stock

Sent from OPO.
10th October 2014, 02:12 PM |#5  
Thanks Meter: 50
Same problem here!
29th October 2014, 04:50 PM |#6  
wai10691's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 485
Donate to Me
Same problem here. Anyone know what causes this? Could it be hardware problem?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes